10 iemesli, kāpēc īsi puiši patiesībā ir vislabākie attiecībās un dzīvē #9 nevar nepiekrist

1. Lielākiem puišiem vienmēr šķiet, ka viņiem ir priekšroka. Es esmu īss, bet nekad nepaiešu malā tikai tāpēc, ka otrs ir lielāks par mani.

2. Mums ir daudz vieglāk ielīst dažās krutās sporta mašīnās. Man ir 190 cm garš draugs, kurš ļoti vēlas nopirkt vienu mašīnu, viegli var to atļauties, bet vienkārši nevar tajā normāli iesēsties.

3. Es esmu basketbola spēlētājs, un, ja netieku apkārt pretiniekam, es izskrienu caur viņa kājām. Pārsteidz viņus katru reizi.

4. Cilvēki domā, ka es neprotu kauties, jo esmu īss, bet es nogāzu uz zemes čali, kurš ir divreiz lielāks par mani. Tas man liek justies labāk par sevi.

5. Īsi cilvēki īstenībā labāk prot kauties. Lielie ir tikai bravūrīgi.

6. Manām kājām lidmašīnās ir tik daudz vietas!

7. Man hokejā ir vieglāk izvairīties no pretiniekiem.

8. Es esmu īss un pašpārliecināts. Lai cilvēki to redzētu, pietiek jau ar to vien, ka viņi redz, ka mani neuztrauc mans auguma garums.

9. Man patīk būt īsam, jo patiesībā es esmu labāks daudzos sporta veidos, salīdzinot ar maniem garajiem draugiem. Man ir mazāk svara, tāpēc varu skriet ātrāk par vairumu no viņiem.

10. Man patīk būt īsam, mana draudzene ir garāka nekā es, un man patīk skatieni, ko mēs saņemam, kad izejam sabiedrībā. Tas, ka es esmu nenozīmē, ka man nav lieliskas dzīves!

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment