10 lietas, kas cilvēkiem it kā patīk labāk nekā sekss… Vai tev atbilst?

sex

Mūsdienās, kad esam tik aizņemti ikdienas dzīvē, ka grūti atrast laiku, ko pavadīt kopā ar partneri, kā arī pastāv tik daudz citu baudu un izklaides iespēju, daudziem sekss tiek atbīdīts arvien tālāk un tālāk prioritāšu sarakstā.

Veicot vairākas aptaujas, atklājies, ka mūsu sabiedrībā apmēram pusei cilvēku minētās lietas šķiet svarīgākas par seksu. Vai tu to vari teikt arī par sevi?

Lai uzzinātu, kādas tās ir, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">janis</cite>

    karteja mulkiba nodrukata…!

  • <cite class="fn">zuze</cite>

    Pret ko citu iemainīt viegli to,ko NESPĒJ,vai to,kā NAV.Lielais vairums vīriešu ir nespējīgi mīlēties,nopīpējuši un nodzēruši asinsvadus,savukārt sievietēm tāpēc nav ar ko to darīt.,jo protams,tās citas lietas šķiet jaukākas,kā kopošanās ar alusvēderu,kurš vēl piedevām sevi nekopj,uzzveļas un pēc minūtes krāc.Daļa ir vīlušies attiecībās,tāpēc noraksta seksu vispār,jo negrib vēlreiz vilties. Vēl daļa ir tīrie aseksuāļi,kuriem nav pagadījusies īstais partneris.Sieviete,kurai palaimējies kaut reizi dzīvē īstais partneris,dievinās seksu visu mūžu,un atteiktos no visa minētā,lai tikai būtu ar ko mīlēties,jo tad ir veselība,dzīvesprieks un viss pārējais…Diemžēl gadās,ka tad ,kad to saprot,nav vairs ar ko,ne ari tīri fiziski tas neiespējami.Vērtējiet savu partneri un mīliet ,kamēr viņš ir,ja ir īstais..

  • <cite class="fn">mario</cite>

    protams, ka neatbilst!

Leave a Comment