10 lietas, kas cilvēkiem it kā patīk labāk nekā sekss… Vai tev atbilst?

1. Miegs.

Vairums cilvēku norāda, ka labāk izvēlētos kārtīgu nakts miegu nekā seksu. Kāpēc tā? Varbūt tādēļ, ka vairums no mums dzīvo tādā miega trūkumā, ka kārtīga izgulēšanās šķiet vērtīgāka par intimitāti.

2. Rīta kafija.

Vairums kafiju dzerošo cilvēku, ja viņiem piedāvātu vienu rītu aizvietot rīta enerģijas dziru ar rīta seksu, atteiktos no šī piedāvājuma. Kofeīna atkarīgie darba ļaudis vienkārši neļauj nekam stāties starp viņiem un kārtējo kafijas devu.

 

 

3. Telefons.

Vairums cilvēku izvēletos mēnesi iztikt bez seksa, nekā tikpat ilgi nodzīvot bez sava viedtālruņa. Jo pirmais variants ir realitāte ļoti daudziem attiecībās neesošiem cilvēkiem, bet otrais daudziem mūsdienu sabiedrībā šķiet teju neiespējama fantāzija. Daudz cilvēku pat, gulēt ejot, vienmēr tur savu telefonu turpat blakus.

4. Sev piederoša mašīna.

Kā izrādījies kādā aptaujā, vairums vīriešu un liela daļa sieviešu, labāk iegādātos auto un dzīvotu bez seksa, nekā otrādi.

5. WiFi.

Šeit komentāri ir lieki.

6. Šokolāde.

Kā izrādās, daudziem cilvēkiem ir daudz vieglāk iztikt bez seksa, nekā bez šokolādes.

7. Ēdiens kopumā.

Ir ne mazums cilvēku, kuriem gardas vakariņas palīdz pārvarēt vientulības sajūtu un kāri pēc intimitātes. Kamēr vēders pilns ar kārumiem, tikmēr arī miers dvēselē.

8. Mājdzīvnieki.

Pārsteidzoši, bet, aptaujājot precētus pārus, atklājies, ka viena no 10 modernajām sievietēm labprātāk samīļo savu pūkaino zvēriņu nekā savu partneri.

9. Laba grāmata ar karstu tējas krūzi.

Nūģīgākajai un izglītotākajai sabiedrības daļai bieži vien labāk gribēsies pavadīt tumšu vakaru kopā ar aizraujošu grāmatu un kūpošu tējas tasi, nekā zem segām mīlējoties. Citi, savukārt, seksa vietā labprāt izvēlētos visu vakaru skatīties filmas un seriālus vai spēlēt videospēles.

10. Seriāli, filmas un videospēles.

Citi, savukārt, seksa vietā labprāt izvēlētos visu vakaru skatīties filmas un seriālus vai spēlēt videospēles kopā ar savu mīļoto vai arī vienatnē – ja tas ir pietiekami aizraujoši, kompānija var arī nebūt būtiska.

Cik no šiem punktiem atbilst arī Tev? Kāda loma Tavā dzīvē ir intimitātei?

Avots: mobilelikez.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">janis</cite>

    karteja mulkiba nodrukata…!

  • <cite class="fn">zuze</cite>

    Pret ko citu iemainīt viegli to,ko NESPĒJ,vai to,kā NAV.Lielais vairums vīriešu ir nespējīgi mīlēties,nopīpējuši un nodzēruši asinsvadus,savukārt sievietēm tāpēc nav ar ko to darīt.,jo protams,tās citas lietas šķiet jaukākas,kā kopošanās ar alusvēderu,kurš vēl piedevām sevi nekopj,uzzveļas un pēc minūtes krāc.Daļa ir vīlušies attiecībās,tāpēc noraksta seksu vispār,jo negrib vēlreiz vilties. Vēl daļa ir tīrie aseksuāļi,kuriem nav pagadījusies īstais partneris.Sieviete,kurai palaimējies kaut reizi dzīvē īstais partneris,dievinās seksu visu mūžu,un atteiktos no visa minētā,lai tikai būtu ar ko mīlēties,jo tad ir veselība,dzīvesprieks un viss pārējais…Diemžēl gadās,ka tad ,kad to saprot,nav vairs ar ko,ne ari tīri fiziski tas neiespējami.Vērtējiet savu partneri un mīliet ,kamēr viņš ir,ja ir īstais..

  • <cite class="fn">mario</cite>

    protams, ka neatbilst!

Leave a Comment