10 pilieni mucā laistīšanai un dārzeņus vairs nevar pazīt. Ar vienkāršu triku palīdzību raža palielinājās 2 reizes

Lai augi labāk augtu un raža būtu lielāka, ražotāji ir izdomājuši dažādus mēslošanas līdzekļus, kurus var ērti iegādāties jebkurā veikalā. Bet ir jau sen pārbaudīti, efektīvi tautas aizsardzības līdzekļi, kas palīdz augiem ne sliktāk kā dārgi savienojumi, kuriem tie var pievienot jebko. Daudzi neraksta kā daļu no tā, kas tur patiesībā ir. Galu galā, lai raža pieaugtu ātrāk un cilvēki biežāk iegādātos kādu preci, tam var pievienot ķimikālijas.

Kā izmantot

Vienkāršākais veids ir vienkārši pievienot nepieciešamo produkta daudzumu laistīšanas mucā. Daudziem dārzā ir šādas 200 litru mucas. Cenšos neizmantot ūdeni no akas – mucā savāc lietus ūdeni, kas augiem ir izdevīgāk. Jā, un tas ir vienkāršāk – jūs samaisāt mēslojumu ūdenī un noteikti zināt, ka nepārbarosiet.

Lasi vēl: Manas asteres neauga, līdz es sāku izmantot vienu vienkāršu paņēmienu – izmantoju sīpolu mizas

Turklāt pārāk auksts ūdens var sabojāt visus jūsu centienus. Un ūdens no mucas vienmēr ir ērtā temperatūrā, pat ja tas kļūst karsts saulē. Un, ja nevēlaties, lai tas pārāk sasilt, vienkārši pārklājiet ūdeni ar vāku, ja muca atrodas saulē.

Ko lietot

Es izmantoju trīs vienkāršus līdzekļus. Vienu no tiem pērku specializētajos veikalos un divus aptiekā. Lietoju pa vienam, jo ​​svarīgākais šajā gadījumā ir neko nesajaukt. Bet jūs varat pievienot tikai vienu lietu, vienkārši vērojiet, kā jūsu augi reaģē uz barošanu.

Lasi vēl: Sajauciet 1 garšvielu ar ūdeni un mušas netuvosies Jūsu mājai!

Kālija humāts

Organiskais mēslojums. Ideāli darbojas gadījumos, kad augi jau nes augļus. Dārzeņi un augļi kļūst lielāki un garšas pilni. 1-2 tējkarotes (10 pilienus) šķidrā produkta uzvāru ar litru verdoša ūdens un atstāju 1-2 stundas. Tad es ieleju burku mucā.

Lasi vēl: Mamma grasījās precēties ar aizdomīgu vīrieti no Ventspils: patiesība beigās izrādījās daudz citādāka

Jods

Ļoti noderīgs mēslojums ne tikai augiem – jods ir nepieciešams visām dzīvajām būtnēm. Ar jodu viss ir daudz vienkāršāk – vienkārši pievienojiet 10-20 pilienus mucā, samaisiet un sāciet laistīt.

Lasi vēl: “Izejot no mājām, vienmēr ielejiet saulespuķu eļļu izlietnē un jūs būsiet apmierināts ar rezultātu” – es dalos ar rezultātu

Kālija permanganāts (kālija permanganāts)

Daudziem jau kopš bērnības pazīstamais kālija permanganāts ir lieliski piemērots arī augu barošanai. To pārdod pulverī, tāpēc arī tas vispirms jāsagatavo. Mēs ņemam pulveri (burtiski uz naža gala), pievienojam litru burkā, izšķīdinām un ielejam savā mucā.

Un es atkārtoju vēlreiz – nevajag jaukt visus šos savienojumus. Vienkārši pievienojiet vispirms kālija humātu un laistiet savu dārzu. Nākamreiz izmantojiet jodu, bet nākamreiz – kālija permanganātu. Neesiet bieži.

 

Lasi vēl: 5 šķirņu suņi, kuri nav īpaši mīlīgi un nevēlas biežus apskāvienus. To der zināt, izvēloties četrkājaino draugu!

Nav nepieciešams barot augus biežāk kā reizi nedēļā. Un lai jūsu raža aug ar lēcieniem un robežām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment