Daži produkti ir radīti viens otram: zemesriekstu sviests un ievārījums, zirņi un burkāni, cūkgaļa un olas. Bet kā ir ar sojas mērci un šokolādi vai picu un tunci?
Izrādās, pastāv daudzas dīvainas kombinācijas, kuras tomēr atstās lielu iespaidu tavām garšas kārpiņām.
Spied tālāk, lai uzzinātu 10 ideālos ēdienu pārus.
Tevi noteikti interesēs
- Staigājot pa jauno parku, uzgājām dīvainus stabus — ilgi mēģinājām saprast, kam tie domātiby Rinalds Bergmanis
- Bietes tagad tiek vārītas maisiņā; žēl, ka es par šo metodi nezināju agrāk – 25 minūtes un gatavasby Jeļena Kuzmenko
- Latvijas virzienā strauji tuvojas aukstā gaisa masa ar atmosfēras fronti – ko tas mums nozīmēby Sandra Ločmele