10 produktu kombinācijas, kas kļūdaini šķiet nesaderīgas

Ananās un siers ar zilo pelējumu

Šiem abiem produktiem ir kopīgas vairākas vielas, kā arī šie abi papildina viens otra garšu. 

Zemene un parmezāna siers

Zemene apkaisīta ar parmezāna siera skaidiņām, garšos vienkārši ideāli. Šis siers satur to pašu sviestskābi, ko šokolāde. 

Pica un tuncis

Tā kā tuncis ir ļoti sātīgs, tev negribēsies picu apēst uzreiz un visu. Tuncis var būt par jēls, vienkārši apcepts nedaudz uz grila vai konservēts.

Tumšā šokolāde un sarkanā biete

Tā ka tumšā šokolāde ir rūgta, bet biete ir salda veidosies interesants garšas savienojums. Pamēģini apkaisīt biešu salātus ar rīvētu tumšo šokolādi. 

Kartupeļu biezeni un kečups

Indijā Makdonaldā cilvēkiem tiek piedāvāta kartupeļu kotletīte un tad viņi ar prieku iemērc šo mīksto kotletīti kečupā, kas padara to vēl mīkstāku.

Šokolāde un sojas mērce

Ideāla  kombinācija no ķīmiķa acu skata punkta. Pamēģini ielikt šokolādes tāfelīti sojas mērcē, vai arī apsmidzināt desertu ar soju.

Kečups un tumšā šokolāde

Tu droši vien aplej ar kečupu dažādus citus produktus, bet vai kaut kad esi mēģinājis apliet šokolādi ar kečupu. 

Marinēti gurķi un saldējums

Šī kombinācija izraisīs tādu reakciju, ka nostiprinās tavas smadzenes. Jo marinētie gurķi, kuri satur sāli ļaus cirkulēt asinīm un bet saldējums dos enerģiju. 

Sarkanie ikri un baltā šokolāde

Šie ikri bagātinās šokolādes garšu un samazinās tās saldumu. 

Nutella un kartupeļi frī

Sāls pastiprinās garšu pat tad, ja tā ir saldumu garša. Vari pat iemainīt Nutellu pret šokolādes piena kokteili.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment