10 seksa skandāli, kas satricināja seno pasauli!

1

Seksuāla rakstura skandāli, šķiet, ir bijuši jekuros laikos. Dažādu iemeslu dēļ tieši Viktorijas laikmets tiek uzskatīts par šo skandālu vispārpilnāko laika posmu. Taču, ja uzmanīgāk ieskatāmies vēsturē, var uzzināt, ka senāk cilvēki bijuši daudz aktīvāki šajā jomā.

Mēs esam apkopojuši pāris faktus, kas pierāda, ka tā ir. Ņemiet vērā, ka tolaik likumi bija citi, taču ļausim pašiem izlasīt un spriest par tiem!

Ramzesa III slepkavības izmeklēšana un miesaskārīgie tiesneši

1

Ir zināms, ka vidēji gadsimtu pirms Kristus dzimšanas, Ramzesa III sievas vadīti sazvērnieki viņu nogalināja. Faraona dēls Ramzess IV noalgoja 12 tiesnešus, lai tie atrod vaininiekus. Atklājās, ka šajā slepkavībā tika iesaistītas vairākas amatpersonas (kuras visas pēc tam nogalināja). Taču tas nebija skandāla iemesls.

Trīs tiesnešus mēģināja savaldzināt sazvērnieces, cenzdamās ietekmēt izmeklēšanas gaitu. Tiesneši tika notverti brīdī, kad viņi “izklaidējās” ar šīm sievietēm. Vienam no tiesnešiem nogrieza ausis un degunu, otrs izdarīja pašnāvību, bet trešais tika sveikā cauri vien ar aizrādījumu, jo bija nodevis pirmos divus.

Lasi vēl: Kā tika sagatavotas sultāna harēmas meitenes

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu par vēl citiem seksa skandāliem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment