10. septembra dienas horoskops – nepadodies!

1

AUNS Tev apkārt notiek daudz vairāk, nekā tu spēj pamanīt. Nespēja pamanīt ir tā, kas tevi tur atpakaļ. Tomēr šī nekārtība ļaus tev sevi atrast no jauna.

2

VĒRSIS Gribēsies aizmirst kādu nepatīkamu lietu, kāds arī palīdzēs tavu galvu padarīt gaišāku. Izvairies šodien no ķīviņiem!

3

DVĪŅI Sajutīsies kā vecajās, labajās dienās. Pieķersi sevi fantazējam par nākotni- padomā, ka varbūt ir laiks arī sākt kaut ko darīt?

4

VĒZIS Tavā dzīvē iesoļos kāds pievilcīgs cilvēks. Saņemsi daudz komplimentu. Lai arī cik labi jutīsies, centies neaizmirst par pienākumiem.

5

LAUVA Laimīgā zvaigzne šodien apspīd tevi. Šķitīs, ka kaut kas nav kārtībā, ja jau ir tik labi, bet šodiena tev pierādīs, ka esi to pelnījis.

6

JAUNAVA Liksies, ka nespēsi tikt galā ar sarežģīto situāciju, bet jāmēģina ir tik un tā. Bezcerīgai situācijai gaidāms neiespējams rezultāts.

7

SVARI Neklausies tajā, ko saka citi. Ieklausies savā pašapziņā un rīkojies pēc tās padoma. Šodien pēc ilgiem laikiem teiksi „es taču teicu”!

8

SKORPIONS Gribēsies pagriezt laiku atpakaļ. Nebūsi apmierināts ar rezultātu, bet tu vismaz mēģināji. Šodien jāmaina ikdienas rutīna!

9

STRĒLNIEKS Šodien ieteicams laiku pavadīt ar bērniem. Viņi tev atgūs dzīvesprieku. Gadīsies sāpīga situācija, bet tev tam pietiks spēka.

10

MEŽĀZIS Ja būsi tik ļoti piesardzīgs, šodien nekas neizdosies. Notiks kaut kas ļoti svarīgs, pievērs vērību, lai nepalaistu to garām.

11

ŪDENSVĪRS Šodien tiksi nosodīts par nepelnītu lietu. Būs jāmāk apstāties, kad visa kā būs kļuvis par daudz. Vairāk apdomības!

12

ZIVIS Centrā būs viena lieta ar neskaitāmiem atšķirīgiem viedokļiem. Nāksies strīdēties un pierādīt savu taisnību- gatavojies tam!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment