10 vīriešu stāsti, kas vēsta par to, ka mīļotās bildināšana nopietni jāapdomā – mācies no kļūdām!

2. Cirkonija kristāli

Tolaik es biju militārpersona (pārtiku no ātri vārāmajām nūdelēm, lai ietaupītu naudu), iztērēju visus savus iekrājumus, lai iegādātos savai draudzenei saderināšanās gredzenu. Viņa to ieraugot nodomāja, ka gredzenā iekaltais dimants ir cirkonija kristāls (lēta dimanta imitācija), tādēļ atcirta man: “Vai es tev izskatos pēc meitenes, kas nēsā stikla akmeņus?” Kopš tā brīža es ar viņu vairs neesmu runājis.

Šādu atbildi es nudien negaidīju. Protams, ka tad biju tikai 22 gadus vecs muļķītis.

Pirms atstājat komentārus par to, ka pieejami arī mākslīgi audzētie dimanti, derētu zināt, ka tie publiski pieejami kļuva tikai laika posmā no 2005. līdz 2006. gadam. Es bildinājumu izteicu 2003. gadā, kad mākslīgos briljantus vel nevarēja iegādāties.

3. Nekādas dzeršanas

Katru reizi, kad piedzeros, es lūdzu savas draudzenes roku. Viņa vienmēr man atsaka.

4. Kruīzs

Mēs ar draudzeni kopā bijām piecus gadus. Es apmaksāju mums abiem dārgu kruīzu, pirmajā naktī uz kuģa es viņu bildināju, bet saņēmu atraidījumu. Mēs centāmies izbaudīt ceļojumu un šķiet, ka tas arī izdevās. Nedēļu pēc tā, draudzene man paskaidroja, ka krāpj mani ar citu vīrieti. Domāju, ka 10 no 10 vīriešiem neieteiktu plānot šādu bildinājumu.

5. Netīšām

Es netīšām saņēmu noraidījumu. Savu esošo sievu biju nolēmis bildināt restorānā, ar šefpavāru vienojos, ka gredzens būs iecepts kēksiņā – par visu bija padomāts. Es notupos uz viena ceļa un lūdzu savas mīļotās sievietes roku. Man neienāca prātā, ka viņas sociālā fobija būs tik spēcīga. Man šķita, ka tik traka reakcija novērojama tikai ārkārtējos gadījumos. Lai vai kā, viņa krita panikā, pateica “nē” un izskrēja ārā no restorāna.

6. “Nesaprātīgs”

Tikko biju pabeidzis koledžu, iegādājos savai draudzenei saderināšanās gredzenu un izveidoju bildināšanai vajadzīgo gaisotni. Es saņēmu negaidītu atbildi; viņa nobijās, nosauca mani par “nesaprātīgu” un aizgāja prom.

Otrā problēma: veikals, kurā iegādājos gredzenu nevēlējās atdot man par to atpakaļ naudu. Pēc ilgstošām diskusijām man izdevās gredzenu iemainīt pret veikala dāvanu karti. Tā nu es gredzenu iemainīju pret kvalitatīvu dūnu guļammaisu. Godīgi sakot, tas bija daudz labāks pirkums.

7. Skarbi

Es nebiju gatavs kam tādam. Kad saņēmu dūšu un bildināju draudzeni, viņa mani informēja, ka jau labu laiku plāno pārvākties uz citu valsti un nevēlas mani redzēt savā jaunajā, ideālajā dzīvē.

8. Jauna mīla

Es biju 22 gadus vecs, bet viņa 24 gadus veca. Mēs bijām iemīlējušies līdz ausīm, viss šķita rožaini teju 2 gadus. Domāju, ka viņas rokas lūgšana noveda pie tā, ka attiecības parādīja savu patieso seju. Mēs bijām iemīlējušies. Es apmaksāju savas draudzenes izklaides un viņa neko nedarot dzīvoja pie manis. Kad viņa pateica “nē”, domāju, ka mēs abi daudz dziļāk palūkojāmies uz visu. Es pārstāju apmaksāt visu viņas vietā un vairs nevedu viņu pie draudzenēm, uz manikīru vai pie friziera. Viņa arvien biežāk devās ārpus mājas un iestājās koledžā. Lai arī cilvēciski šie lēmumi mūs padarīja laimīgākus, tā bija kļūda turpināt abiem dzīvot kopā un satikties.

Mēs bijām kopā vēl četrus mēnešus, līdz viņa mani piekrāpa ar citu vīrieti.

9. Tradicionālo vērtību piekritēja

Dziļi sevī es zināju, ka viņa var pateikt “nē”. Meitene bija tradicionālo vērtību piekritēja. Viņa gaidīja, ka sākumā lūgšu viņas vecākiem atļauju lūgt viņas roku. Tādēļ es uzaicināju viņas vecākus vakariņās. Viņas tēvs bija sarežģīts, bet labs cilvēks, viņš man atklāti pajautāja, kā es rīkošos, ja viņa pateiks “nē”. Es kādu minūti apdomāju šo jautājumu un atbildēju, ka es no viņas izšķirtos. Es nespētu viņu gaidīt mūžīgi. Viņas tēvu mana atbilde apmierināja un viņš deva man savu svētību lūgt meitas roku.

Man vienmēr patikusi Florodas štatam piederošā Kīvestas sala, tādēļ es ieplānoju ceļojumu. Naktī, kad vajadzēja izlidot sniga, tādēļ ar automašīnu devāmies uz citu lidostu. Tas bija jautrs brauciens. Neminot romantiskos sīkumus, es viņai uzdevu liktenīgo jautājumu. Viņa pateica “jā” un nēsāja gredzenu turpmākās četras dienas. kad ieradāmies mājās, viņa man atdeva gredzenu un teica, ka tā nav laba doma, jo viņa nevēlas sarūgtināt savu bijušo draugu…

Es pāris dienas prātoju par notiekošo, tad sapakoju savas mantas un devos prom. Pārdevu gredzenu par divtik mazāku summu, nekā to iegādājos. Mēs dažkārt aprunājamies. Lai gan viņa vairākkārt ir atzinusies, ka gredzena atdošana atpakaļ bija viņas dzīves lielāka kļūda, es neatgriezos pagātnē un tagad man blakus ir brīnišķīga sieviete, ar kuru es patiesi ceru kopā pavadīt atlikušo mūžu.

10. Viņa izklausās jauka

Es lūdzu roku sievietei, ar kuru ilgi biju kopā. Viņa atbildēja: “Es negrasos ar tevi precēties. Ja nu vēlāk manā dzīvē parādās mans īstais sapņu vīrietis?”

Tas lika man kārtīgi apdomāt mūsu attiecības. Es nonācu pie secinājuma, ka tās bija vienpusējas. Ja viņai vajadzēja naudu, es vienmēr viņai izlīdzēju. Ja viņa vēlējās doties ceļojumā, mēs ajā devāmies. Kad viņa jutās slikti, viņa vienmēr lūdza manu atbalstu. Ja man bija nepieciešams plecs uz kura paraudāt, viņa bija blakus. Es sapratu, ka devu viņai 51% balss tiesību kaut ko izlemt. Viņa nekad man neatdeva naudu, kuru aizdevu. Es viņai šo gadu garumā biju tik daudz devis…Es sapratu, ka patiesībā biju viņas emocionālais tampons. Kad viņas sirds asiņoja, viņa izmantoja mani, lai uzsūktu asinis.

Es pārtraucu attiecībās ieguldīt pūliņus. Kad viņa pajautāja, kādēļ esmu atsvešinājies, es pateicu patiesību, bet viņa centās uzvelt man vainu. Mēs izšķīrāmies un vairs nerunājam, ar to esmu pilnībā apmierināts.

Gadu vēlāk šī sieviete apprecējās. Tiesa, deviņus mēnešus vēlāk viņas vīrs iesniedza šķiršanās pieprasījumu. Mūsu kopīgais draugs teica, ka šķiršanās iemesls šim vīrietim bija tāds pats kā man.

Lasi vēl: Kreatīvākie veidi, kādos pāri paziņojuši līdzcilvēkiem par savu saderināšanos

Avots: didyouknowfacts.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment