Katram no mums šīs virtuves gudrības palīdzēs ikdienas dzīvē, lai spētu vieglāk uzglabāt ēdienus.
Šāda veida virtuves gudrības pat tava mamma nezin, tāpēc tev tiek dota iespēja iemācīt viņai ko jaunu.
1. Pirms saldējuma iepakojumu liec saldētavā – iepako to hermētiski noslēgtā maisiņā: dzīvot paliks vieglāk.
Saldējums būs mīkstāks, un karoti vairs nesalocīsi. Pārējās problēmas paliks, piedod.
Spied tālāk otru lapu, lai uzzinātu pārējās 9 jaunās virtuves gudrības.
2. Lielveikalā lūkojies uz augšējiem un apakšējiem plauktiem.
Tavā acu līmenī izvietoti produkti, kas ir visdārgākie, tas it kā nav virtuves noslēpums, bet tas mums tev bija jāpasaka.
3. Nopirki daudz vistiņu? Saliec tās hermētiski noslēgtā iepakojumā un ielej tajā marinādi.
Un jā, ieliec saldētavā. Kad gribēsi lietot, vienkārši atkausē un viss.
4. Kaltē garšaugus mikroviļņu krāsnī.
Ieliec pētersīļus starp diviem papīra dvieļiem un minūti kaltē mikroviļņu krāsnī.
5. Piens gandrīz jau ir sabojājies? Ir izeja.
Smalki sadrupini tajā cepumus un salej ledus trauciņos. Un kā tie sasalst tā vari lietot, pievienojot kafijai, tie uzreiz izkusīs.
6. Un atkal par garšaugiem
Ja garšaugi ir ļoti vērtīgi ( piemēram, koriandrs) ieliec to ūdens krūzītē, pārklāj ar plastmasas maisiņu, aptin ar gumiju un ieliec ledusskapī.
7. Un atkal runa par lielveikaliem: ja ej veikalā tad staigā starp tiem plauktiem, kas atrodas vidū, gar ārējiem nav jēga staigāt.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Gatavoju biešu un siera salātus kā restorānā; tos apēdam momentā un mājās tie izmaksā 15 reižu mazākby Rinalds Bergmanis
- Iespējams, jau tuvākajā laikā daudziem Latvijas autovadītājiem nāksies šķirties no summas, kas var sasniegt pat 2000 eiroby Sandra Ločmele
- 8 lietas, ko vairs nevajadzētu darīt pēc 60 gadiemby Rinalds Bergmanis