Pēc atteiktas pabalsta izmaksas, duets Sandra grib ierādīt vietu VID ar savdabīgu triku

Jau  15. maija vakarā pulkstens 20.00 apvienība ”Duets Sandra” sarīkos  virtuālo zaļumballi! Fakts pats par sevi foršs, tomēr vairāk šai informācijai pievēršamies cita iemesla pēc… izskatās, ka mākslinieki ar savdabīgu triku grib ierādīt vietu VID.

Āķis ir tāds, ka ballē nav nekādas samaksas, bet gan tā ir balstīta uz ziedojumiem. Ikviens grupas fans aicināts ziedot māksliniekiem naudu!

Grupas paziņojumā teikts: ”Izpildīsim savus populārākos hitus. Konts ziedojumiem Andris Brīnums LV35HABA0551005579894, ziedot variet jau avansā, koncerta laikā, kā arī pēc koncerta. Tiekamies 15.maijā 20.00!”

Kā noprotams, grupu nokaitinājusi VID rīcība, atsakot pabalsta izmaksu! Par VID atbildes gājienu gan grupas dalībnieks Andris Brīnums nesatraucas. Portālam skaties.lv viņš saka:

Mums jau nav variantu. VID man pabalstu nemaksā, tad man izdevīgāk darīt šādi, nekā nodokļus maksāt,” tā Brīnums.

Katrs varot ziedot tik, cik nav žēl un var atļauties – Brīnums saka, ka priecāšoties par katru centu. Andris arī iesmejas, ka viņa ”Facebook” paziņu lokā ir arī daudzi pazīstami politiķi, kuri esot ”Duets Sandra” fani. Viņu īpaši interesējot, vai šie politiķi arī ko noziedos, vai skatīsies koncertu bez maksas… 

Runājot par grūtajiem laikiem, Andris saka, ka viņi ilgi gaidījuši 12. maiju, cerībā, ka ierobežojumi tiks mīkstināti tā, lai atkal var uzsstāties. Tomēr mūziķiem tie neesost labvēlīgi. Lai arī varot uztaisīt pasākumu ar 25 cilvēkiem, tomēr 2 metru distance pamatīgi ierobežo jebkādas iespējas ko sarīkot – koncertā nodrošināt to, ka cilvēki ievēro distanci, ir neiespējami.

Lasi arī: Dumpis pasaka savas domas par ceļošanu starp Baltijas valstīm un kā tas ietekmēs pandēmiju

“Ja joprojām visur jāievēro 2 metru distance, nav nozīmes, vai atļauj pulcēties 25 vai 1000 cilvēkiem. Jo kurš koncertā ievēros to 2 metrus?” portālam saka Andris Brīnums.

 

Šķir otru lapu, lai noklausītos duets Sandra dziesmu par Covid tēmu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment