11. aprīļa dienas horoskops – izdosies tas, ko biji iecerējis!

AUNS

Sadomāsies mazliet par daudz, kas izraisīs vilšanās sajūtu, bet dienas otrā puse solās likt aizmirst visu slikto, jo vietā stāsies tas, ko jau sen esi vēlējies.

VĒRSIS

Liksies, ka šodienā ir par maz stundu, lai paveiktu visu iecerēto. Tieši laikā būs romantika, jo tas ir tas, kas tev jau kādu laiku ir pietrūcis.

DVĪŅI

Nemet plinti krūmos pie pirmajiem sarežģījumiem. Visu ir iespējams izlabot, un šajā situācijā tu skaidri zini, ka nedrīksti padoties. Vakars atnesīs veiksmi.

VĒZIS

Nevajag ķerties pie jaunām lietām, šodien neizdosies pārāk labi tās īstenot. Laba diena, lai plānotu – tur gan tu vari izplūst sīkākajās detaļās, kā arī izanalizēt visas savas ieceres.

LAUVA

Nebūs tas labākais garastāvoklis, no tā cietīsi ne tikai tu, bet arī apkārtējie cilvēki. Nešaubies par sava viedokļa patiesumu – dari visu kā līdz šim, nedomājot par sekām.

JAUNAVA

Gribēsies pret citiem izturēties nelaipni, bet nebūtu ieteicams to darīt, jo tas viss atspēlēsies. Neapdomāta rīcība novedīs pie tā, no kā visvairāk baidies.

Lasi vēl: Mazas pamācības attiecībās – šīs lietas ir jāiemācās ikvienam vīrietim!

SVARI

Tavi dusmu uzplūdi kādu ir pamatīgi nokaitinājuši. Draud izjukt kāda draudzība – ja vēlies, lai tā nenotiktu, dari visu iespējamo, lai to saglābtu. Dažreiz uz sevi ir jāpaskatās no malas.

SKORPIONS

Nevajag uztraukties par cilvēkiem, kuri paši ar sevi var tikt galā. Tev šodien būs pamatīga iedvesma, kas ir jāizmanto – vari atklāt sevī pat vēl neapzinātu talantu.

STRĒLNIEKS

Neizdosies tikt pie tā, par ko būsi sapņojis, bet tas vēl nenozīmē, ka tev ir jāpārstāj censties. Domā par savu veselību, centies izvairīties no slimiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Nevajag nolikt malā to, ko esi apsolījis izdarīt. Liksies, ka šodien ar jaunu sparu vari doties dzīvē, tomēr tā ir māņu sajūta, kas drīz vien pāries.

ŪDENSVĪRS

Galvenais ir atrasties starp labiem cilvēkiem, jo ienaidnieki šodien pret tevi būs īpaši ļauni. Neļauj sev bojāt garastāvokli, citādāk tas tāds paliks uz ilgāku laiku.

ZIVIS

Nevarēsi vien noticēt savai veiksmei, bet tā ir realitāte. Nevarēsi īsti saprast, kur stāvi, bet solis pareizajā virzienā ir sperts, un šobrīd tas ir galvenais.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment