11. jūnija dienas horoskops – atver taču acis!

1

AUNS No rīta raiti ies uz priekšu ar papīra darbiem, padosies sarunas, kurās nav jāveido acu kontakts. Steidzamām lietām šodien jāpieliek punkts!

2

VĒRSIS Diena būs veiksmīga, ja iesāksi to ar mierīgām aktivitātēm, piemēram, meditāciju. Laicīgi izplāno dienu un pieturies pie plāna.

3

DVĪŅI Šodien vismaz uz brīdi ieslīgsi pašanalīzē. Sadomāsies arī ko nevajadzīgu. Esi aizmirsis solījumus, bet tie būs obligāti jāizpilda!!

4

VĒZIS Ja šodienas plāni ir nopietni, pārrunā tos ar mājiniekiem-būs jāapvienojas. Būs grūti domāt par nopietnām lietām, prāts lidos kur citur.

5

LAUVA Panākumi būs atkarīgi no tavas koncentrēšanās spējas. Neļauj stresam ņemt virsroku. Ieturi distanci no cilvēkiem, neesi pārāk tuvu!

6

JAUNAVA Šodien varēsi kārtīgi pastrādāt ar savu galvu-abām būs vienāda domāšana. Daudzi etapi dzīvē šodien ieraudzīs lielāku jēgu.

7

SVARI Uzmanies šodien no mīlestības lietām. Pārāk krasas garastāvokļā maiņas var sabojāt attiecības. Fokusējies uz materiālajām problēmām.

8

SKORPIONS Uzturi šodien vēsu prātu, neiespringsti. Loģiskā domāšana teiks visu priekšā. Neuzķeries uz vilinošiem bet nesaprātīgiem piedāvājumiem.

9

STRĒLNIEKS Rīts tiks pavadīts saspringtā gaisotnē – būsi norūpējies un nespēsi rast kompromisu. Šoreiz dažas lietas labāk palaist brīvībā.

10

MEŽĀZIS Iekšējā pārliecība teiks priekšā, kā pārdzīvot šo dienu. Atceries par plāniem, nevajag uzmest draugus. Citur zāle nav zaļāka!

11

ŪDENSVĪRS Būsi spējīgs loģiski sakārtot visu pa plauktiņiem. Labāk padosies darbs vienatnē, nevis kolektīvā. Garastāvoklis atkarīgs no tevis paša!

12

ZIVIS Līdz vakaram spēsi spriest saprātīgi, bet vēlāk-uzmanies no saviem lēmumiem! Ir vērts upurēt savu garastāvokli, lai vēlāk nebūtu vēl sliktāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment