11. maija dienas horoskops – emocijām pārpilna diena!

1

AUNS Emociju ziņā šķitīs, ka stāvi uz klints malas. Nezināsi, vai mesties iekšā jaunajā vai tomēr palikt uz vietas. Izvēle tavās rokās!

2

VĒRSIS Šodien būs vairākas saspringtas situācijas. Nesāc drāmas, jo tas slikti beigsies. Sapratīsi, ka tev nav visu atbilžu..

3

DVĪŅI Būs jāapspriež diezgan delikātas tēmas. Kādam atnesīsi atpakaļ kādas negatīvas emocijas, tādēļ jādomā, ko runā.

4

VĒZIS Nav tavās interesēs veidot emocionālu konfliktu. Labāk paklusē, ja pat ir, ko teikt. Vajadzēs šodien drauga plecu.

5

LAUVA Nāksies šodien sadarboties uz sevi, lai kaut kas ietu uz priekšu. Sāksies emocionāls ceļojums, tādēļ būs kādu laiku jāpasvīst.

6

JAUNAVA Ja kāds cenšas tevi uzkurināt uz strīdu, paliec neitrāla. Būs grūti atrast mieru, tomēr jāatceras, ka mēģināts nav zaudēts

7

SVARI Tiksi nostādīts neērtā situācijā, liekot dalīties ar kaut ko, ko vēlējies atstāt privātu. Pārāk augstas likmes, lai spēlētu spēles.

8

SKORPIONS Pārbaudīsi to, vai vari uzticēties cilvēkiem. Būsi pārāk agresīvs, tādēļ būs mazas saķeršanās. Nenoliedz savas jūtas.

9

STRĒLNIEKS Spēsi kontrolēt pašas spēcīgākās jūtas. Nemaldini citus par saviem darbiem, tas slikti beigsies. Esi atklāts un patiess.

10

MEŽĀZIS Kāds tevi vilks dziļāk, nekā vēlies būt. Šobrīd tev nav ierobežojumu un limitu, tāpēc vari visu darīt uz pilnu klapi.

11

ŪDENSVĪRS Liksies, ka spēj noslēpt to, kā jūties, tomēr tas būs skaidri redzams. Saņemsi dažas asas piezīmes no tuvākajiem draugiem.

12

ZIVIS Vēlēsies emocionālu tuvību, tomēr tev tas šobrīd nav vajadzīgs. Iekāpsi nezināmā teritorijā, tāpēc būs jāmācās jauni likumi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment