11. marta dienas horoskops – nedrīkst padoties!

1

AUNS Vienīgais, kurš tev stāvēs ceļā, būsi tu pats. Nebaidies no pienākuma, jo tas tev vēlāk nesīs lielus laurus. Esi iecietīgāks pret draugiem.

2

VĒRSIS Lai arī kā gribi cerēt uz to labāko, mazliet no sliedēm nāksies noiet. Atklātība šobrīd ir labākais, kas var būt, tādēļ droši – runā!

3

DVĪŅI Nevajag ieperināties tikai vienā vietā. Izlien laukā un sāc domāt par sevi. Ja tik daudz sēdēsi uz vienas vietas, beigās neko nesasniegsi.

4

VĒZIS Šodien varēsi izdarīt to, ko jau ilgi esi vēlējies. Nebaidies izkāpt no komforta zonas, jo tas, kas ir ārpus tās, tevi aizvedīs tur, kur vēlies nokļūt.

5

LAUVA Prāts lidināsies pa mākoņiem, tomēr par agru ir cerēt uz labāko iespējamo iznākumu. Saglabā realitāti pie dzīvības – paļauties tu šodien vari tikai uz sevi.

6

JAUNAVA Ir apnicis visu laiku dzīvot rutīnā, bet tā, ka kaut ko gribas mainīt, arī nav. Nu tad celies un ar sakostiem zobiem pildi savus plānus – sliktāk nebūs!

7

SVARI Nevajag tik ļoti paļauties uz citiem. Tev jānostājas šobrīd uz savām kājām, tas ir svarīgākais. Ceļā neviens nestāsies, tādēļ uz priekšu!

8

SKORPIONS Viss liksies kaitinošs, un visi būs kā sazvērējušies pret tevi. Lai arī nav no tām veiksmīgākajām dienām, biznesā šodien gan tev veiksies.

9

STRĒLNIEKS Domāsi tikai par sevi, tad arī paliksi viens pats. Novērtē šo brīdi, novērtē to, kas tev ir apkārt. Solās būt brīnišķīga diena, kas nesīs jaunus izaicinājumus.

10

MEŽĀZIS Noliec malā savu iedomību un kļūsti reāls. Viss, kas notiks ātri, ātri arī beigsies. Domā par nākotni, nerīkojies spontāni, lai arī kā labā sajūta to liktu darīt.

11

ŪDENSVĪRS Visas kārtis tavās rokās – vari uzticēties cilvēkiem, tevi šodien neviens nepievils. Ja nāk virsū rūgtums, prieku un spēku meklē ģimenē.

12

ZIVIS Domā vairāk par to, kas tu esi. Tu sāc mazliet pazaudēt sevi, jo uzskati, ka viss nokārtosies pats no sevis. Atklāšu noslēpumu – tā nebūs, tāpēc VAIRĀK REALITĀTES!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment