11. novembra dienas horoskops – padomā divreiz!

 

AUNS

1

Būs grūti kaut kam atrast motivāciju, bet būtu labi, ja tu mazliet pacenstos. Atceries, ka visi nav nostājušies pret tevi.

VĒRSIS

2

Vairāk piekāpies, tad viss būs kārtībā. Jāpiebremzē ar savu raksturu, citādāk vari sabojāt kādas labas attiecības.

DVĪŅI

3

Nevajag tik ļoti skriet pretī jaunajam. Šobrīd labāk ir palikt pie ierastās dzīves, nevis mesties iekšā nezināmajā.

VĒZIS

4

Gribēsies vienkārši aizbēgt no visa, kas ierobežo brīvību, tomēr tā nu gan nevar darīt. Nepieciešama atpūta, lai sakopotu domas.

LAUVA

5

Neciet, ja kāds tev kaut ko visu laiku pārmet. Tu to neesi pelnījis. Apzinies savu vērtību, un neļauj citiem sevi izmantot.

JAUNAVA

6

Visu laiku gribēsi pārdomāt savus lēmumus – nevarēsi nonākt pie viena noteikta kopsaucēja. Labāk centies sakārtot domas.

SVARI

7

Domas raisīsies pilnīgi kaut kur citur, nekā vajadzētu. Lai arī kā būtu, būs jāpadomā par tavas rīcības pareizību.

Lasi vēl: 3 vienkārši ieteikumi, kā acumirklī kļūt harizmātiskākam

SKORPIONS

8

Nevajag sēdēt, rokas klēpī salikušam. Ir daudz lietu, par kurām vajadzēja aizdomāties jau agrāk – liksies, ka īsti neko vairs nevar mainīt.

STRĒLNIEKS

9

Pārāk daudz necenties pierādīt, ka kādam citam nav taisnība. Pats sevī nevarēsi ieraudzīt vainu, kaut gan tā tur slēpjas.

MEŽĀZIS

10

Nestreb karstu. Pārāk ātri sadomāties nevajadzētu, citādāk varēsi piedzīvot vilšnos. Visi nav tik slikti, kā sākumā šķiet.

ŪDENSVĪRS

11

Ja runāsi, daudz ko varēsi panākt, atliek tikai saņemties. Cilvēki centīsies tevi uz kaut ko pierunāt – šoreiz tev tas nav vajadzīgs.

ZIVIS

12

Neiesaisties tur, kur nezini, kā tikt laukā. Kautrība šodien nestrādās tavā labā – saki visu droši un tieši tā, kā tas ir – bez aplinkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment