11 pamatnoteikumi, lai tu sāktu ģērbties kā pieaudzis vīrietis

  1. Atrodi uzvalku, kas tev patiešām der

Mazs puisēns, kas pirmo reizi uzvelk uzvalku, ir piemīlīgs. Pieaudzis vīrietis, kas iziet tautā ar atkarājošos uzvalku, galīgi nav tāds. Tagad jau tev jāzina, kam kā ir jābūt, tāpēc valkā uzvalku, kas liek par to manīt. Pirmais solis: iemācies, kā nopirkt sev ideāli pieguļošu žaketi.

  1. Ieguldi naudu kvalitatīvu džinsu pārī

Perfekti pieguļošu džinsu atrašana ir tās pārspīlētās cenas zīmes vērta. Meklē tādu pāri, kuram ir visas trīs nepieciešamās īpašības: cieši pieguļošas, tumšas krāsas un izturīgas. Šādus džinsus tu varēsi vilk gandrīz jebkurā gadījumā.

  1. Laiks labākām virsdrēbēm

Lielāko daļu gada aukstākā laika tu pavadi, valkājot mēteli, tādēļ pievērs virsdrēbēm uzmanību, kādas tās ir pelnījušas. Lai pufīgās, slikti pieguļošās kurtkas paliek iesācējiem – tev ir nepieciešams elegants mētelis, kas ir kā radīts tavam augumam, kā arī ir palikusi vieta citiem apģērbu slāņiem. Tā tu stilīgi izskatīsies, vai zem mēteļa būsi uzvilcis uzvalku, vai arī nedēļas nogales ierasto ”nav nekāda iemesla tagad ģērbties tikai tāpēc, lai aizietu pēc rīta avīze” pidžammu.

  1. Iegādājies labu apavu pāri, kas pieskaņoti taviem džinsiem

Pats galvenais noteikums, lai tavi apavi vienmēr būtu topā: sporta apavi lai paliek sporta zālei. Tā vietā iegādājies pāri ādas, Chukka stila zābaku, kuri apvieno gan stilu, gan komfortu.

  1. Zini, kad ir piemērots laiks šortiem

Šortus nevajadzētu pavisam izmest no džentelmeņa skapja. Ir jāzina tikai, kad tos var vilkt. Līdz pat Vasarsvētkiem tev ir laiks, lai savā garderobē ieviestu labi piegulošus šortus, kas beidzas virs ceļgala. Tie neviesīs nekādu iespaidu par nolaidību un ļaus tev izskatīties stilīgi.

  1. Laiks jauniem T-krekliem

Protams, pastāv kāda neredzama saikne starp tevi un taviem vecajiem studentu laiku T-krekliem, taču tie tev neļauj uzlabot tavu stilu. Atbrīvo vietu savā skapī vairākiem kvalitatīviem T-krekliem neitrālās krāsās, piemēram, melnā, pelēkā vai olīvu krāsā. 

  1. Saskaņo apģērba rakstus prasmīgi

Pamatnoteikums ir censties saskaņot rakstus, kuri atšķiras ar izmēriem. Tas nozīmē, ka jāapvieno labs rūtains krekls ar kaklasaiti, kurai ir platāks šis rūtainais raksts. Izveidojies balanss, kas nenonāk konfliktā, un uzreiz varēs redzēt, ka es piedomājis pie tā, ko esi uzvilcis.

  1. Pievērs uzmanību sīkumiem

Paraugies uz to čali ar apskaužamo stila izjūtu un tu ievērosi, ka tas, kas viņam ļauj izcelties, ir aksesuāri. Ieguldi naudu stilīgā kaklasaites piespraudē, aproču pogās un baltā, pielāgojamas formas krūšu kabatas lakatiņā. Esi drošs. Cilvēki to ievēros.

  1. Atrodi ādas somu

Izmet savu ar piespraudēm bagāto neilona ziņneša tipa somu. Tā ir pārmaiņa, kuru ievēros tavi darba kolēģi, jo sevišķi priekšnieks. Aizvieto to ar vienkāršu ādas portfeli bez zīmola, lai visi varētu slavēt tikai tevi par labo stila izjūtu.

  1. Gludini savus izejamos kreklus

Tu vairs nemācies vidusskolā, tāpēc tagad tavā ziņā paliek tavu kreklu gludināšana un pārliecināšanās, ka tie nav saburzījušies. Padari šo procesu vienkāršāku, iegādājoties kreklus, kuru audums jau ir izstrādāts tā, lai tas neburzītos.

  1. Laiks jauniem aksesuāriem

Kad tu noliec malā akadēmisko cepuri un talāru, ir pienācis laiks atbrīvoties no visa, kas apzīmē tevi kā studentu. Tajā skaitā no gliemežvāku kaklarotas, mezglotās rokassprādzes, tā saucamā „dog tag” un visa, kas atgādina pīrsingu. Ādas aproces vai arī solīds pulkstenis ir labi aizvietotāji.

 

 Avots: menshealth.com 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment