11. septembra dienas horoskops – būs labāk nekā izskatās!

1

AUNS Jautrus plānus nāksies atklikt uz vēlāku laiku. Būs jāpiedzīvo daudz stresa, bet vakarā noteikti centies kārtīgi atpūsties.

2

VĒRSIS Būs jāklausās garlaicīgās runās, bet noteikti no tām neizvairies. Nav laba ideja uzsākt lielas lietas, jo tev vēl nav plāna.

3

DVĪŅI Ir kāda lieta, kas pilnībā šobrīd ir aizņēmusi tavu prātu. Šodien ir ieteicams darīt labu bez domāšanas, ka saņemsi to atpakaļ.

4

VĒZIS Tu šobrīd jūties slikti pats par sevi- tev jāatrod kaut kas, kas uzlabo garastāvokli. Nefokusējies uz to, kas nav izdevies!

5

LAUVA Saņemsi visādu veidu pozitīvas emocijas. Ja nejūties pārāk labi, droši to saki citiem, tev nav, par ko kaunēties!

6

JAUNAVA Jutīsi, ka no pēdējā laikā ieguldītā darba nav īsti nekādas jēgas. Sāc darīt kaut ko citu, neiepinies tur, kur nav tava vieta.

7

SVARI Tev pēdējā laikā ir tā pamaz enerģijas. Tam ir saistība ar to, kādā stāvoklī ir tavs prāts. Tu jūti, ka ir pienācis laiks kaut ko mainīt.

8

SKORPIONS Kāds šodien no tevis gaida atbalstu- to arī centies sagādāt. Neatkāpies no sava viedokļa, pastāvi par savu!

9

STRĒLNIEKS Tava izvairīšanās no cilvēkiem citiem jau sāk krist uz nerviem. Necenties kādu ietekmēt, tas tik un tā neizdosies.

10

MEŽĀZIS Kāds, ko tu zini, ir uzrāpies uz tuva cilvēka pleciem. Neļauj tam notikt, ja tev ir, ko teikt, tad rīkojies!

11

ŪDENSVĪRS Jutīsies stresains un mazliet pat depresīvs. Neraksturīgi tev. Atbilde, kā justies labāk, ir tepat blakus un pavisam viegli atrodama.

12

ZIVIS Kāds gudrs draugs tev dos labu padomu. Labāk tajā ieklausies, nevis laid gar ausīm. Tu zini, ka vari viņam mierīgi uzticēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment