11 veidi, kā atbrīvot savu māju no kancerogēniem; #7 ir īpaši svarīgs, arī bērniem

3. Atsvaidziniet gaisu
To nevajadzētu darīt ar ķīmiskiem gaisa atsvaidzinātājiem, kas palielina krūts vēža risku, bet gan dariet to tā, kā mūsu vecvecāki mēdza. Ielejiet kādā trauciņā citronu sulu, ābolu etiķi, kā arī ziedus un dažādas zālītes.
4. Nepērciet kosmētiku, kas satur parabēnus, nātrija laurilsulfātu vai oksibenzonu
Šie ir tikai daži toksīni, kas atrodami kosmētikas sastāvā, kas gaida niecīgāko iespēju nokļūt mūsu organismā un radīt mums liekas problēmas. Jūs neticat? Zinātnieki ir pārbaudījuši, ka vidēji 80 000 dažādu ķimikāliju tiek izmantotas kosmētikas ražošanā, un šo ķimikāliju ietekme uz cilvēku organismu vēl nav līdz galam izpētīta. Vai tiešām Jūs vēlaties būt izmēģinājuma trusīši?
5. Pannas ar nepiedegošu virsmu, plastmasas trauciņi un konservi – aizmirstiet par tiem un pat neiedomājieties tos lietot!
Izmetiet ārā savas pannas, kuras ir pilnas ar toksīniem un iemainiet tos pret veco labo nerūsējošo tēraudu. Neturiet ēdienu plastmas trauciņos, labāk izmantot tad stikla. Reizi un par visām reizēm atsakieties no konservētas pārtikas! Lielākā daļa konservu satur hormonus, kas iejaucas Jūsu metabolismā. Tikai trīs izmaiņas, kas veicinās Jūsu veselības uzlabošanos!
6. Kurpes atstājiet pie durvīm
Kā samzināt toksīnu daudzumu mājās? Beidziet tos tur ievazāt! Atstājiet apavus pie durvīm, nevis dodieties ar tiem staigāt pa māju. Lai arī visi netīrumi, ķīmija, pesticīdi, motoreļļas un daudz kas cits paliek pie Jūsu durvīm.
7. Neēdiet toksīnus!
Daudzi nemaz nenojaušu, ka ēdot pārtiku var uzņemt kancerogēnus, bet, kad ēdat rūpnieciski ražotu pārtiku, Jūs tiešā veidā uzņemat šīs nelabvēlīgās vielas. Gluži vienkārši lietojiet bioloģisku un neapstrādātu pārtiku, šādi Jūs rūpējaties par savu veselību gadiem uz priekšu!
8. Filtrējiet ūdeni
Ļoti bieži mēs uzturā lietojam un mazgājamies ar ūdeni, kurā ir daudz visādu ķīmisko elementu. Kā no tiem tikt vaļā? Pirmkārt, filtrējiet dzeramo ūdeni, otrkārt, nodrošiniet ūdens filtrēšanu arī visai mājas ūdenssistēmai.
9. Guliet tīrībā
Lai samazinātu toksīnu daudzumu, kuru iegūstat no sava matrača, lieciet tam ūdens necaurlaidīgu, bet dabīga materiāla, pārvalku. Daudzi matrači satur dažādas nevēlamas organismam ķīmiskas vielas. Jauna matrača iegādes brīdī, pārliecinieties, lai tā nebūtu. Ieteicams matraci pirkt no kokvilnas vai vilnas un to nekādā gadījumā nedrīkst tīrīt ar ķīmiskiem mazgāšanas līdzekļiem!
10. Atsakieties no sintētikas
Sintētiski palagi, apģērbs, paklāji ir izgatavoti no naftas atvasinājumiem, kas bieži vien tiek papildus apstrādāti ar ķimikālijām, lai tie nedegtu – un Jūs tiešām vēlaties tādā gulēt? Aizvietojiet to visu ar daudz veselībai draudzīgākiem materiāliem.
11. Pārgrieziet auklas
Metāla spoles un diegi, ieausti elektriskajās segās, pārveido tos par spēcīgiem elektromagnētisko viļņu avotiem. Jūs tak nevēlaties būt pakļauti šim visu nakti? Atbrīvojieties no šāda veida segām!
Jums noderēja ieteikumi? Dalieties ar šo rakstu!
Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment