12 gadus vecu, stāvoklī esošu meiteni uz slimnīcu atved viņas “vīrs” – tad atklājās patiesība

Tālāka izmeklēšana atklāja, ka meitenīte tikusi nolaupīta Vjetnamā un spiesta apprecēt savu 35 gadus veco vīru. Mediji ziņo, ka Ķīnas policija šobrīd arī cenšas atrast meitenes ģimeni Vjetnamas galvaspilsētā Hanoi, jo meitenīte atklājusi, ka esot no turienes.

screenshot-4631

Bērnu tirdzniecības upuris arī zināja nosaukt policijai savu ģimenes locekļu vārdus, kas nozīmē, ka tas, kad policija atklās ģimenes atrašanās vietu, noteikti ir tikai laika jautājums.

screenshot-453

Ģenerālis Ho Sī Tens, Vjetnamas kriminālpolicijas direktors, uzskata, ka meitenīte, visticamāk, tikusi nolaupīta un pārdota laika posmā starp 2010. un 2011. gadu. Tajā laikā meitenīte bijusi tikai sešus vai septiņus gadus veca.

screenshot-454

Mazo stāvoklī esošo meiteni uz slimnīcu atveda 35 gadus vecais vīrs kopā ar sievieti, kura apgalvoja, ka ir viņa sievasmāte. Abi pieaugušie centās slimnīcas personālam iestāstīt, ka meitenei ir 20 gadu, bet slimnīcas personāls ziņoja varas iestādēm, jo redzēja, ka paciente ir vistīrākais bērns. Meitene arī nerunāja ķīniešu valodā.

screenshot-4621

Lasi vēl: Jaunā māmiņa cieš no šokējošiem ievainojumiem, kamēr mazulis guļ blakus; Izraisītājs? Pretīgi!

Kad personāls centās iztaujāt meitenes “vīru”, viņš atteica: “Es viņu te atvedu, lai jūs viņu apskatītu. Vienkārši dariet savu darbu. Beidziet uzdot tik daudz jautājumu.”

Ķīnā ir zināmi jau pietiekami daudzi gadījumi, kad vīrieši iegādājas sievas no Vjenamas un slepus pārved viņas caur valsts dienvidu robežu.

Avots: mobilelikez.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    kārtīgam, foršam zaķim vajag kārtīgu kāpostu un pamatīgu burkānu.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto. Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

Leave a Comment