12. marta dienas horoskops – diena, lai stiprinātu attiecības!

1

AUNS Liksies, ka tev nevajag nevienu citu kā tikai sevi. No vienas puses tā ir, bet no otras puses tu jutīsies vientuļi. Meklē atbalstu šodien mazās draugu kompānijās.

2

VĒRSIS Gribēsies visu savu enerģiju izlikt uz āru – lieliski to paveiksi sportojot. Neslinko šodien – tev ir visu laiku jāatrodas nepārtrauktā kustībā.

3

DVĪŅI Tas, kas iepriekš šķita tik vienkāršs, patiesībā tāds nemaz nav. Sapratīsi, cik patiesībā grūti ir iet uz mērķi, bet padoties tu nedrīksti.

4

VĒZIS Solās būt viena no gaišākajām dienām pēdējā laikā. Draugu atbalsts, ģimenes mīlestība, kā arī romantiskajā sfērā viss kārtībā – laba diena Vēzītim.

5

LAUVA Šodien centies nepārtraukt citus cilvēkus – tā vari iegūt ienaidniekus. Darījumus neslēdz, tie šodien nenesīsies. Vairāk padomā par savu veselību.

6

JAUNAVA Nesūdzies par materiālām lietām – tām ir mazāka vērtība nekā jūtām un cilvēkiem. Vairāk uzmanības velti šodien attiecību stiprināšanai.

7

SVARI Viss tev šķiet tik sarežģīts, kaut gan izeja ir pavisam vienkārša. Būs šodien jātiek galā ar emocionālajām barjerām, bet pēc tam uzkāpsi uz baltās svītras.

8

SKORPIONS Liksies, ka viss ir apgriezies ar kājām gaisā, bet tā tavai dzīvei tiek piešķirtas krāsas. Esi pateicīgs par visu, ko šodiena tev atnesīs – būs pārsteigumi.

9

STRĒLNIEKS Nevelti tik daudz laika, domājot par savām lietām. Dodies ārā, izklaidējies, esi pie dabas krūts – un galvenais ir izvēlēties pareizo kompāniju.

10

MEŽĀZIS Ja pārāk daudz runāsi, sarunāsi to, ko nevajag. Nenožēlo to, ko esi izdarījis, tas, iespējams, ir kaut kā jauna un nezināma sākums.

11

ŪDENSVĪRS Zvaigznes sola tev šodien stāvēt klāt – visur veiksies, šķitīs pat, ka viss ir pārāk labi, lai būtu patiesība. Centies sadzīvot ar mājiniekiem.

12

ZIVIS Visas emocijas būs sabirušas vienā lielā kaudzē. Nesatraucies par sīkumiem un esi uzticīgs draugs – tu nedrīksti atļauties pievilt tos, kuri vienmēr bijuši blakus, lai atbasltītu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment