Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
Tomāti – 300 g
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Jūs nesaprotat, kāda bagātība jums pieder” – kas tik ļoti pārsteidza manu draugu itāli, Latvijas pilsētās
- Pensionāriem: 5 lietas, ko nekādā gadījumā nevajadzētu atdot saviem bērniem — pat ja tās lūdz
- 2026. gada ziema nevienu nesaudzēs: par ko sinoptiķi brīdinājuši iedzīvotājus un jo īpaši dārzniekus
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kā
- Agronoma Ausekļa “zelta pieraksti”: 16 augi, kas ir visskaistākie un krāšņākie tieši rudenī (+ FOTO)
- Kāpēc patiesībā Padomju Savienības sievietes nenoņēma cepures telpās