Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
Tomāti – 300 g
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Draugu ballītē iepazinos ar Robertu, mums viss bija lieliski, līdz mana draudzene Zane sagrieza manu dzīvi “kājām gaisā”by Laura Andersone
- 18. septembris Pirts diena: vienkāršas lietas, ko nedrīkst darīt, jo tas var piesaistīt neveiksmes sev un ģimeneiby Laura Andersone
- Mamma nolēma, ka man jāuztur viņas jaunā vīra meita Rīgā: man nācās visiem parādīt robežasby Rinalds Bergmanis