13. aprīļa dienas horoskops – iestāsies harmonija!

AUNS

Nezināsi īsti, kurp tevi šodiena vedīs, bet būsi ļoti pakļāvīgs, ļausies straumei, jo spēka kaut ko darīt un domāt pašam nebūs. Varētu teikt, ka šodien būsi tāds “nelietojams”.

VĒRSIS

Nāksies pārtraukt attiecības, kas jau ilgu laiku ir bojājušas tev dzīvi. Nav nekādas jēgas pieturēties pie kāda, kurš jau sen tevi neuzskata par draugu – nāksies tikai saņemties.

DVĪŅI

Šodien piedzīvosi atklāsmi, kas mainīs visu turpmāko notikumu gaitu. Būs jāsāk kļūt patstāvīgākam un nopietnākam, jo būs daudz atrisināmu problēmu. Noderēs izturība!

VĒZIS

Būs vajadzīgā enerģija un garastāvoklis, lai mestos pretī nezināmajam. Šodien tiks piedāvātas iespējas, kas liks stabilus pamatus nākotnei – ir vērts tās izmantot!

LAUVA

Šī ir diena, kad sevi ir jālutina – dari to, ko vēlies, vari iet iepirkties, jo tas būs tas, kas palīdzēs atbrīvot prātu. Nestrīdies ar cilvēkiem – būs grūti vēlāk savest visu kārtībā.

JAUNAVA

Neviens īsti neklausīsies tavos iebildumos, tādēļ jutīsies nevajadzīgs. Liksies, ka esi zaudējis savu autoritāti. Nav pamata satraukumam, tu vienkārši esi pārspīlējis situāciju un uzskati to par svarīgāku, nekā tā ir.

Lasi vēl: Perfekti: Meksikā tūristu piesaistīšanai izveidots mākonis, no kura līst tekila

SVARI

Nevajag daudz domāt par gala iznākumu, jo tas novirzīs no pareizajām sliedēm. Esi pieejams, domā par citiem, centies nebūt egoists – tad šodienai vajadzētu ritēt pēc plāna.

SKORPIONS

Nevarēsi saprast, kur īsti likties, jo neviens no variantiem nešķitīs vilinošs. Šī diena ir jāpavada vientulībā, lai vari apdomāt savus nākamos gājienus.

STRĒLNIEKS

Būsi gudrākais spēlētājs no visiem – lai gan liksies, ka nesaproti, ko dari un šauj ar aizvērtām acīm, izrādīsies, ka tava pieeja ir tā labākā. Šodienas panākumi pavērs vārtus uz tavu īsto vietu.

MEŽĀZIS

No šodienas neko daudz negaidīsi – tikai kārtējo rutīnisko dienu, tomēr dienas otrajā pusē tevi gaida pamatīgs pārsteigums, kas pamainīs to, kā tu uztver dzīves situāciju, kurā atrodies.

ŪDENSVĪRS

Nevari paļauties uz veiksmi, šodien svarīgas būs tikai tavas zināšanas un spējas. Šodiena arī pierādīs, vai esi gatavs tam, par ko pēdējā laikā tik daudz satraucies.

ZIVIS

Neskati vīru pēc cepures – šodien tavā dzīvē var ienākt cilvēki, kurus sākumā nespēsi novērtēt, bet kuri beigu beigās tavā dzīvē spēlēs lielu lomu. Nevajag būt aprobežotam!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment