13. februāra dienas horoskops – jūtama veiksme!

AUNS

Gribēsies apstāties tad, kad jau būsi nonācis pusceļā. Nedrīksti nolaist rokas, citādāk “apstādināsi” sevi uz pārāk ilgu laiku. Jāsaņemas!

VĒRSIS

Šodien ir veiksmīga diena sevis parādīšanai un līgumu slēgšanai. Esi atklāts, izrādi interesi, nekaunies no tā, ko spēj – un tad arī viss paredzētais izdosies!

DVĪŅI

Nepieļauj varbūtības, jo šodien tādas nepastāv. Būs tikai “jā” un “nē”. Ir jābūt stingram un noteiktam par saviem lēmumiem, kā arī jāmāk sevi savaldīt.

VĒZIS

Būs noslieces pašam izdomāt notikumu gaitu. Visu uztversi ļoti emocionāli, bet tas nav vajadzīgs. Šodien jāpalaiž vaļā aizvainojums, lai labāk būtu pašam.

LAUVA

Ļoti nopietni uztversi ziņas, kuras šodien saņemsi, tomēr viss nebūs tik ļauni, kā izskatās. Esi atvērts sarunām, jo to gaitā var uzzināt ļoti daudz kā.

JAUNAVA

Liksies, ka stāvi pa vidu diviem ļoti stingriem viedokļiem, būs grūti izšķirties par pareizāko. Nevajag tikai vienu pret otru sakūdīt – iznākums nebūs no patīkamākajiem.

SVARI

Tu saņemsi to, ko esi pelnījis, un pats labi zini, kas tas ir. Nevajag censties pēdējā brīdī visu saglābt, jo tādā veidā vari visu tikai vēl vairāk sabojāt.

Lasi vēl: Viņam bija atlikuši tikai 18 mēneši, bet tikko atklāts medikaments dara brīnumus – tev viņš jāredz tagad!

SKORPIONS

Necerēti ienākumi, kas pārklājies ar pārgalvību. Ieliec sevi rāmjos, lai pašam pēc tam nav jākaunas. Pamanīt sevi no malas būs vienkāršāk, nekā tev šķitīs.

STRĒLNIEKS

Izdomā labi, kurā pusē gribi nostāties, jo tur arī būs jāpaliek. Draugu ieteikumus nevajag uztvert pārāk nopietni, tie ne vienmēr ir tie vērtīgākie.

MEŽĀZIS

Pamanīsi sevī tādas īpašības, kas liksies tur nekad nebijušas. Ar jaunu sparu soļosi pretī jaunajiem piedzīvojumiem, tikai galvā kaut kas mazliet ir samežģījies.

ŪDENSVĪRS

Pārgalvība nebūs tas, kas šodien ir vajadzīgs. Ir jābūt piezemētākam un par visu atbildīgam. Daudz kas gulsies uz taviem pleciem, nevari atļauties to sabojāt.

ZIVIS

Nevajag labot citus cilvēkus, ja neesi par savu viedokli pārliecināts par visiem 100%. Darbībām ir nopietnākas sekas, nekā tev vispār ir ienācis galvā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment