13 lietas, ko vīrieši un sievietes dara atšķirīgi

1. Ģērbjas nost

1

2. Parāda rokas

Tie vīrieši kam nav ko slēpt izstieps rokas un parādīs plaukstas, bet sievietes visbiežāk izstiepj plaukstu augšējo daļu, droši vien tāpēc, lai parādītu savu manikīru.

3. Met bumbu

Vīrieši met bumbu no galvas, bet sievietes  no apakšas uz augšu turot bumbu ar abām rokām.

4. Žāvājas

2

5. Dzird

Sievietes dzird labāk par vīriešiem izteiktos toņus, jo sieviešu galva ir ieprogrammēta uz bērnu bļaušanu, piemēram, lielākā daļa vīriešu naktī nemaz nedzird kā bērns raud, guļ tā it kā nekā nav bijis. Ja kaut kur ņaudēs kaķis, sieviete pirmā pievērsīs uzmanību. Bet vīrieši vislabāk noteiks no kura virziena nāk skaņa. 

6. Sēž

3

 

7. Atšķir pa labi un pa kreisi

Vīrieši nekad nejauc puses pa labi vai pa kreisi, bet uzdodot sievietēm jautājumu kura roka jums ir kreisā, atbildes nebūs. Viņas vai nu paskatīsies uz gredzenu vai arī atcerēsies ar kuru roku raksta.

8. Redze

4

Vīrieša acis var pielīdzināt binoklim, tā saucas tuneļa redze, mednieka redze. Sievietēm labāk attīstīta perifēriskā redze. Tas nozīmē, ka sieviete redz ļoti labi visu kas notiek apkārt, lai kontrolētu bērnus un laikus pamanītu briesmas.

9. Sasien halātu

5

10. Saprot citu jūtas

Sievietes ieejot telpā ar cilvēkiem, uzreiz redz, kas naidojās, kas nav agresīvs. Kad vīrietis ieiet istabā, uzreiz apskata visu istabu, apskatās, kur ir izeja un kur ieeja, meklē pazīstamas sejas, un potenciālo ienaidnieku sejas.

11. Tiek galā ar bērniem

Vīrietis var darīt tikai vienu darbu, kad kāds ierunājas, kad viņš skujas, jo viņš var sagriezties. Sievietes var veikt visus mājas darbus vienlaikus, vārīt zupu, runāt pa telefonu un uzkopt māju.

12. Pārdzīvo problēmas

160010-R3L8T8D-650-3-1

13. Glabā savā galvā informāciju

Vīrieši nekad neatceras, kur stāv šķēres vai sāls, bet sievietes apbrīnojamas radības – viņas atceras visu.

Avots: www.adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment