13 pārsteidzoši veidi, kā izmantot pārtikas plēvi. Tu, visticamāk, par tiem līdz šim nezināji!

Es bieži izmantoju pārtikas plēvi, bet zemāk minētie padomi man bija īsts atklājums. Brīnišķīgi! Plēve pārtikas produktiem ir viens no maniem obligātajiem pirkumiem sadzīves preču nodaļā.

Pārtikas plēve ne tikai palīdz ledusskapī uzglabāt ēdienu svaigu. Tā noder arī dažādās ikdienas situācijās: tu būsi pārsteigts, uzzinot, ka ar tās palīdzību var pat izveidot dekoratīvus rakstus uz sienas un iznīdēt no virtuves augļu mušiņas jeb drozofilas.

Kā izmantot pārtikas plēvi

1. Plēve pasargās tavas rokas, strādājot ar grābekli vai lāpstu. Vienkārši aptin instrumenta rokturi ar plēvi un uz plaukstām neizveidosies tulznas.

2. Pirms ievietošanas saldētavā saldējuma pārpalikumu vienmēr ietin pārtikas plēvē. Saldējums būs vislabākajā formā, nekādas kristalizācijas!

 

3. Aptinot otu ar plēvi, tu pasargāsi instrumentu no izžūšanas un varēsi turpināt darbu ar krāsu arī nākamajā dienā. Ar plēvi var pārklāt arī kārbu ar krāsas pārpalikumu.

4. Ja banānus ietin plēvē, augļi ilgi saglabāsies svaigi. Tagad es tos glabāju tikai tā.

5. Lai hermētiski noslēgtu trauku, izmanto pārtikas plēvi. Es vienmēr to daru ar kosmētiskajiem līdzekļiem pirms iepakošanas koferī. Nekas neizlīs!

6. Plēves rulli turi netālu no mājokļa ārdurvīm: ja steidzami jāieiet iekšā āra apavos, vienkārši aptin netīros apavus ar plēvi.

7. Vairs nebūs caurvēja: ar plēves palīdzību var viegli noslēgt logu spraugas.

8. Lamatas knišļiem, kas ieviesušies virtuvē. Sagriez augli, ieber augļa gabaliņus tasītē, apklāj to ar plēvi un izveido nelielu iegriezumu. Augļu mušiņas ļoti ātri sapulcēsies tasītē, bet tu varēsi visu “kompāniju” izlikt aiz durvīm.

9. Oriģināls veids, kā krāsošanas laikā izveidot rakstu uz sienām. Uzklāj krāsu, pēc tam pārklāj sienu ar plēves slāni un pēc brīža noņem to. Šis triks radīs neatkārtojamu zīmējumu un izrotās sienu ar oriģinālu klājumu.

10. Es vienmēr ledusskapja plauktus pārklāju ar pārtikas plēvi. Perfekta tīrība: pat tad, ja uz plaukta nopil ievārījums vai izlīst kefīrs, vieglāk nomainīt plēvi, nekā izmazgāt visu ledusskapi.

11. Pārtikas plēve svara zaudēšanai ir neaizvietojama. Sievietēm, kuras vēlas atbrīvoties no celulīta, ir ļoti noderīgi veikt ietīšanas procedūras: problēmzonās pastiprinās asinsrite un notiek dabisks svara zudums.. Tāpat ir iespējams palielināt jebkuras sejas maskas iedarbību gan barojošas, gan attīrošas, izmantojot tikai parastu plēvi. Tās radītais termiskais efekts nodrošinās efektīvu maskas sastāvā esošo vielu iesūkšanos ādā.

12. Pārklājot ar plēvi jebkuru stikla glāzi ar šķidrumu un caurdurot to ar caurulīti, tu izveidosi uzticamu trauku, no kura nekas nevarēs izlīt.

 

 

13. Lai puķu pušķis bez ūdens ilgāk izskatītos svaigs, izmanto sekojošu viltībiņu. Kātu galus aptin ar mitru auduma salveti, bet pēc tam cieši notin ar plēvi.

Ja tev noderēja šie padomi, padalies ar tiem sociālajos tīklos. Laipni lūgts komentāros pastāstīt, kādiem nolūkiem tu izmanto pārtikas plēvi.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment