Finanšu prognoze 2023. gada decembrim: daži noraus džekpotu, citi mainīs profesiju

Finanšu prognoze līdz 2023. gada beigām visām zīmēm. Dažiem eksperts sola stabilus ienākumus skaidrā naudā, citiem – dramatiskas pārmaiņas karjerā.

Auns

2023. gads jums izvērtās finansiāli ļoti plaukstošs. Taču decembris gatavojas veiksmes ziņā pārspēt visus iepriekšējos mēnešus. Ir pienācis laiks runāt ar savu priekšnieku par paaugstināšanu amatā. Decembrī lieli izdevumi nav gaidāmi.

Un gada pēdējais mēnesis ir labs sava biznesa uzsākšanai.

Vērsis

Decembrī zvaigznes Vēršiem iesaka vairāk atpūsties un nepieņemt nopietnus lēmumus. Un vispār labāk visas svarīgās lietas atlikt uz nākamo mēnesi. Tomēr nevajadzētu pilnībā aizmirst par darbu. Vērsim jāiemācās saprātīgi sadalīt savu laiku un enerģiju. Nākamais gads jums būs problemātisks.

Dvīņi

Dvīņiem decembrī nevajadzētu baidīties no daudz darba. Tu vari tikt galā ar visu, nekas netraucēs tavam Jaungada noskaņojumam. Šomēnes šīs zīmes pārstāvjiem ir jāatdod viss iespējamais. Rezultātā jūs varēsiet sasniegt finansiālu neatkarību.

Vēzis

Vēžiem nav jācenšas pabeigt visu savu biznesu decembrī. Mēneša laikā nedariet to, kas parasti prasītu divus mēnešus. Izvēlieties tikai svarīgākos jautājumus un risiniet tos.

Gaidiet jaunus daudzsološus piedāvājumus darbā. Līdz ar to palielināsies Vēža ienākumi.

Bet decembrī tomēr labāk neveikt lielus pirkumus.

Lauva

Katrs projekts, katrs uzdevums prasīs jūsu uzmanību un lielas pūles. Galvenais ir nepadoties grūtībām un iet līdz galam.

Decembrī varas iestādes tuvāk apskatīs zīmes pārstāvjus. Tāpēc šeit Lauvām sevi jāpierāda maksimāli.

Jaunava

Decembrī var rasties problēmas ar finansēm. Pirms Jaunā gada tēriņi tradicionāli palielinās. Galu galā es ļoti vēlos visus iepriecināt ar dāvanām. Zvaigznes iesaka Jaunavām aprobežoties ar dāvanām tuvākajiem. Izvairieties no nevajadzīgiem izdevumiem.

Lasi vēl: Gardi salāti ar korejiešu burkāniem un krabju nūjiņām 15 minūtēs

Tāpat jāatrod hobijs, kas sagādās ne tikai prieku, bet arī naudu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment