13. septembra dienas horoskops – nebaidies no izaicinājuma!

1

AUNS Tu atradīsies drāmas epicentrā, un tas tev patiesībā patiks. Būs problēmas, ar kurām vēlēsies tikt galā vienatnē- centies ar citiem par to nerunāt.

2

VĒRSIS Tu kādam esi vajadzīgs. Izvērtē, kuriem esi gatavs palīdzēt, jo daži ir pašlabuma meklētāji. Padomā vairāk par savu rīcību.

3

DVĪŅI Tu ar metu vari noķert daudz vairāk bišu, nekā iedomājies. Uzdrīksties, saņemies un rīkojies- tavā ceļā nestāsies nekas.

4

VĒZIS Šodien visas acis ir pievērstas tev. Sākumā tas tev nemaz nepatiks, bet tad sāksi justies pat ērti- varbūt kaut kas tevī mainīsies.

5

LAUVA Saskarsies ar kaut ko, kas ir ļoti svarīgs- gribēsi, lai viss norit perfekti. Kā tas izdosies, ir atkarīgs tikai no tavām pūlēm.

6

JAUNAVA Tev negaidīti iepatiksies kāds cilvēks. Tu esi liels domātājs, tāpēc arī tev izdosies iegūt šī cilvēka uzticību.

7

SVARI Šodien nostāsies lielas dilemmas priekšā. Ja nezini, kā rīkoties, izsver visus “par” un “pret”. Gādā par savu ģimeni!

8

SKORPIONS Riskants pasākums būs tavas šodienas centrā. Nerīkojies ātri un spontāni, to vēlāk nāksies nožēlot.

9

STRĒLNIEKS Radīsies eksistenciālas dabas jautājumi. Būt vai nebūt? Nesalīdzini sevi ar citiem, atceries, ka tu atrodies citādākā situācijā.

10

MEŽĀZIS Kāds tev tic, un tev ir jāieklausās viņa vārdos. Nepalaid garām izdevības, jo tās ir tās, kas tevi tagad vedīs uz priekšu.

11

ŪDENSVĪRS Kāda saruna pārvērtīsies pamatīgā sirds izkratīšanā. Laipnums šodien būs tas, kas vedīs tevi uz priekšu un ļaus justies labi.

12

ZIVIS Kāds uz tevi paļaujas, tādēļ nepievil viņu. Tevī ir daudz vairāk enerģijas, nekā tu domā, tādēļ nedomā un vienkārši liec to vietā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment