14. februāra dienas horoskops – mīlestība virmos gaisā!

1

AUNS Nevajag rīkoties tā, kā citi uzskata par pareizāku. Dari visu pēc savas pārliecības. Atausīs atmiņā pagātnes kļūdas.

2

VĒRSIS Tev apkārt jābūt nomierinošai atmosfērai, citādi prātā būs pilnīgs juceklis. Aplama rīcība novedīs pie aplama rezultāta.

3

DVĪŅI Tev šodien viss būs jānoliek kā uz paplātes – nevajag melot un mānīties, viss nāks gaismā. Neaizmirsti savus solījumus, tos arī pieminēs.

4

VĒZIS Ja domāsi negatīvi, negatīvais arī notiks. Atceries, ka citus arī ietekmē tavas krasās garastāvokļa maiņas. Centies būt aizņemts.

5

LAUVA Ja netaupīsi naudu, šodien tā pazudīs kā nebijusi. Domā ar galvu par katru soli, ko šodien spersi. Šodien svarīgākais ir domāt.

6

JAUNAVA Šodien gribēsi izcelties uz citu fona, bet tas diemžēl nebūs iespējams. Savtīgos mērķos savu situāciju izmantot nevajadzētu.

7

SVARI Būs ļoti vienkārši komunicēt – zināsi, ko īsti teikt īstajā laikā. Padomā par sevis paša aizstāvēšanu, jo cits to nebūs spējīgs darīt.

8

SKORPIONS Neprasi no citiem cilvēkiem to, ko nevari pats dot. Ļoti egoistiska attieksme, kuru vajag šodien apslāpēt, centies domāt par citiem.

9

STRĒLNIEKS Ja uzmanīgi skatīsies apkārt, pamanīsi ļaunus plānus, kas kaļās pret tevi. Lai labāk justos, vajag pildīt savus pienākumus.

10

MEŽĀZIS Nevajag rīkoties tā, kā nekad vēl neesi rīkojies. Ej pa vecajām sliedēm un tad viss būs kārtībā. Neapdomājot neuzsāc neko jaunu.

11

ŪDENSVĪRS Neslēdz nekādus darījumus. Šai dienai ir jābūt vienkāršai, tādēļ centies to nesarežģīt. Draugi būs labākie palīgi.

12

ZIVIS Parastajām ikdienas aktivitātēm atvēli ilgāku laiku. Neuzņemies nekādas ilgtermiņa saistības, nekas no tā neizdosies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment