14. februāra dienas horoskops – neskrien laikam pa priekšu!

AUNS

Tev šodien būs enerģijas pieplūdums, kuru pat nespēsi iztērēt. Nekoncentrējies uz negatīvo, jo tad arī negatīvais notiks. Visam vajag noticēt.

VĒRSIS

Būs jādara neikdienišķas lietas, kas prasīs pamatīgāku piepūli. Prāts arī pamatīgi jānodarbina, ja vēlies sasniegt labāko iespējamo rezultātu.

DVĪŅI

Nemētājies ar vārdiem, jo kādu pamatīgi vari sāpināt. Cilvēkus nevērtē pēc pirmā iespaida, jo uztraukums citiem šodien darīs savu.

VĒZIS

Nerunā par nākotnes plāniem, kāds var “nospert” idejas. Būs priecīgs prāts, nevēlamās lietas paies garām kā ar vēja spārniem. Domāšana būs pozitīva.

LAUVA

Šodien nesoli nevienam to, ko nevari garantēt, tas nebeigsies labi. Gribēsies mēģināt ko jaunu – šodiena tam ir pat ļoti piemērota diena.

JAUNAVA

Izskats var maldināt – tas šodien jāņem vērā. Vairāk orientējies pēc savas domāšanas – veselais saprāts daudz ko ir spējīgs pateikt priekšā.

SVARI

Nevajag pārāk daudz čīkstēt, kādam tas pamatīgi noriebsies. Ja nezini, kas tev ir vajadzīgs, varbūt būtu vērts ieklausīties padomos, kas tev jau vairākas reizes ir doti?

Lasi vēl: FOTO: 9 padomi, kā izlikties, ka tev ir draudzene, kad patiesībā nav. Smieklīgi un ģeniāli!

SKORPIONS

Būs mazliet nestabils emocionālais stāvoklis, jo gribēsies gremdēties atmiņās, kuras labāk būtu neaiztikt. Šai dienai jābūt aizņemtai, lai nav laika domāt.

STRĒLNIEKS

Ir pienācis laiks atrisināt to, kas ir palicis karājamies. Cilvēki tevi pieņems pat tad, ja tev šķiet, ka nav nekādu izredžu. Jāsaņemas drosme un viss!

MEŽĀZIS 

Neskaties uz citiem ar greizu aci – to būs viegli pamanīt. Būsi kāda strīda krustugunīs, nevarēsi no tā izbēgt, tādēļ nāksies “piestrādāt” kā psihologam.

ŪDENSVĪRS

Diena būs ačgārna, bet vakaram ir jābūt mierīgam, citādāk var izjukt izveidotais līdzsvars. Neatstāj novārtā apsolītās lietas – nedrīksti nevienu pievilt.

ZIVIS

Uzņemies iniciatīvu, ja gribi, lai kaut kas notiek. Cilvēki būs laipni, varēsi no viņiem sagaidīt vairāk, nekā būsi cerējis. Uz to vari paļauties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment