14. jūlija dienas horoskops – vari atļauties mazu atpūtu!

AUNS Cilvēki nostāsies tavā pusē, tā kā neuztraucies. Mazas finansiālas problēmas, bet, ja pielietosi visu sapratīsi, atradīsi atbildi uz jebkuru jautājumu.

VĒRSIS Tev būs nerimstoša enerģija. Iegūsi pieredzi vēl nebijušā lietā, kas liks kaut kādus pamatus, tomēr to arī nevajadzēs uztvert pārāk nopietni.

DVĪŅI Padomā par lietām, kas attur tevi no sapņošanas. Tev vajag mērķus un plānus, citādāk esi iesprūdis vienā vietā. Ceļojuma plānošana būtu tieši laikā!

VĒZIS Nedomā par to, ko nevari dabūt. Galvenais esi tas, kas esi, nevienam nevajag izliekties un izrādīties par ko citu. Lepojies ar to, kas tu esi – tas palīdzēs pārkāpt sev pāri!

LAUVA Jutīsies mazliet vientuļi, bet tam labi noderēs draugu atbalsts. Ja ir laiks, izbrauc ārpus ierastās vides – tev ir vajadzīgs izvēdināt galvu.

JAUNAVA Neklausies kritikā, neņem to pie sirds. Atceries, ka tev vienmēr ir blakus kāds, kurš tevi aizstāv, tādēļ tev nav jāsatraucas par to, vai kāds tevi neiespaidos negatīvi.

SVARI Nav tā, ka, ja mīl, tad jālaiž vaļā. Tev ir pienācis laiks cīnīties par savu laimi. Ja pārkāpsi pāri aizvainojumam, tad ir iespējamas lielas lietas.

SKORPIONS Gribēsies gremdēties atmiņās, bet šodien ir paredzēta darbīga diena – nedrīksti garām palaist nevienu detaļu. Klausi gudrākus cilvēkus!

STRĒLNIEKS Šodien jutīsies mazliet tizli – lietas kritīs ārā no rokām, abas kājas būs kreisās. Tu jau zini, kas tam ir par iemeslu. Ieteiktu tev vairāk atbrīvoties!

MEŽĀZIS Tu pats beidzot sevi esi pamanījis no malas – pie tā arī paliec. Sākas sevis pilnveidošanas laiks, nedari neko tādu, kas pašam liek par sevi slikti domāt.

ŪDENSVĪRS Tas, kas ir par vēlu, tas ir par vēlu – nav jēgas censties to atgriezt atpakaļ. Būs šādi tādi pārdzīvojumi, bet tu tik un tā nedrīksti apstāties mērķa priekšā.

ZIVIS Gaidāmi strīdi ar tuviem cilvēkiem – galvenais ir censties ugunij nepieliet eļļu, tad viss būs kārtībā. Necel degunu debesīs – tik un tā to neviens neuztver nopietni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment