14. novembra dienas horoskops – tavai attieksmei būs nozīme!

AUNS 

1

Šodien tu spēsi komunicēt praktiski ar ikvienu. Nepārvērtē savus spēkus, citādāk sasolīsi visādas lietas, ko nemaz nevari izpildīt.

VĒRSIS

2

Svarīgākie cilvēki tev jau ir blakus – tikai jāiemācās saredzēt. Šodien izveidosies pamatīgs kontakts ar to, ko tev dzīvē tiešām ļoti patīk darīt.

DVĪŅI

3

Šodien būs iespēja piedalīties ļoti oriģinālā projektā. Tev šodien nav jābūt līderim, bet gan ideju atbalstītājam.

VĒZIS

4

Tev trūks pašpārliecinātības par saviem spēkiem – tas var sabojāt iespaidu par tevi, tādēļ labāk nedomā, ko citi domā par tevi, un rīkojies!

LAUVA

5

Tu šodien tieši un precīzi varēsi citiem pateikt, kas vainas. Neko nav vērts slēpt, jo viss tik un tā nāks gaismā.

JAUNAVA

6

Neuzņemies uz sevi vairāk pienākumu, nekā ir citiem. Visiem šodien jābūt līdzvērtīgiem, citādāk izjuks sakārtotais balanss.

SVARI 

7

Tev būs grūti izlemt – svērties uz vienu vai otru pusi, bet jādomā būs ar galvu, liekot lietā loģiku. Ieklausies tajos, kuri tevi labi pazīst!

Lasi vēl: Šie, iespējams, ir veiksmīgākie cilvēki, kuri jebkad ir dzīvojuši – kā var būt tāda veiksme!

SKORPIONS

8

Visam, kam ir sākums, ir arī gals – par to vajadzēja padomāt agrāk. Vieglprātīgā attieksme izraisīs tieši to, ko esi pelnījis.

STRĒLNIEKS

9

Daudz tev nevajadzēs – tikai pašu labāko. Nevajag dumji skatīties sienā un neko nedarīt lietas labā, lai spētu kļūt laimīgāks.

MEŽĀZIS

10

Šodien vairāk nekā citi izjutīsi slogu, ko uzliek pienākumi. Tikai necenties čīkstēt! Lai gan domas raisās pilnīgi kaut kur citur…

ŪDENSVĪRS

11

Kontakta pārtraukšana neko neizlabos. Tev jāstājas aci pret aci ar savām problēmām un tieši jārunā par to, kas tevi nomāc.

ZIVIS 

12

Gļēvulība nekad nav atmaksājusies. Būs jāsamierinās ar tām lietām, kurām pats pēdējā laikā sēklas biji iesējis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment