14. oktobra dienas horoskops – apdomā labi!

AUNS Uzmani sevi. Visam šodien ir jānorit pēc plāna, tādēļ, ja kaut kas noiet greizi, būs grūti visu savākt atpakaļ. Tikai neuztraucies pirms laika.

VĒRSIS Apdomā labi, pirms meties pārgalvīgos piedzīvojumos. Cilvēki šķitīs labāki, nekā viņi ir patiesībā, tādēļ neuzticies kuram katram.

DVĪŅI Tev tiks piedāvātas vairākas iespējas, starp kurām būs ļoti grūti izšķirties. Bet tas būs jāizdara. Atbildi vari meklēt pagātnes kļūdās.

VĒZIS Nesatraucies par to, ka kaut kas neies, kā plānots. Šodien vari sākt iekrāt naudu tam, ko jau sen esi vēlējies – būt motivācija.

LAUVA Nemeklē attaisnojumus savai rīcībai, citi tik un tā redzēs tev cauri. Nerisini darījumus telefoniski – visu vajag izrunāt aci pret aci.

JAUNAVA Būsi emocionāli iztukšots, tādēļ nevēlēsies kontaktu īsti ar nevienu. Atceries, ka visgardāk smejas tas, kurš smejas pēdējais.

SVARI Šodien vari iekārtot savu apkārtējo vidi daudz komfortablāku, jo tas tev ir ļoti vajadzīgs. Būs cilvēki, kuri nevēlēs labu, no tiem jācenšas izvairīties.

SKORPIONS Kāds tuvs cilvēks pieļaus kļūdu, kas tevi ļoti ietekmēs. Tikai padomā, pirms sāc par to dusmoties – ir jāizvērtē visi lietas apstākļi.

STRĒLNIEKS Nedomā par to, kas ir bijis – jāskatās ir tālākā nākotnē. Pārdomā savas pēdējā laika darbības – vai tas tiešām esi tu?

MEŽĀZIS Nav tādas lietas, ko tu nevarētu izdarīt. Šoreiz vienkārši nāksies pacensties mazliet vairāk. Ja tas izdosies, tad viss būs kārtībā.

ŪDENSVĪRS Saki “paldies” tiem, kuri kaut ko dara tavā labā. Ja šodien būsi nepieklājīgs, tas negatīvi atspoguļosies uz tavu ārējo tēlu.

ZIVIS Padomā sākumā par savu ģimeni un tikai tad par sevi. Nedusmojies par visu, kas nenorit pēc tava prāta. Vairāk spontanitātes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment