15. janvāra dienas horoskops – ja centīsies, izdosies!

1

AUNS Šodien jauni piedzīvojumi paši tevi atradīs. Citi uz tevi skatīsies ar greizu aci, bet to tu neņem vērā. Tev šodien viss būs saistīts tikai un vienīgi ar darbību.

2

VĒRSIS Kāds tevi pārpratīs – nodomās, ka esi garlaicīgs, bet nevajag censties pierādīt pretējo. Šodien pārcenšanās tev nesīs vairāk slikta nekā laba.

3

DVĪŅI Vairāki notikumi liks tev eksplodēt. Dusmīga diena, kad būs ļoti jācenšas savaldīt sevi. Bet labi padosies komunikācija, kas ir saistīta ar biznesa lietām.

4

VĒZIS Tava aizrautība nesīs gaidītos rezultātus. Neaizdomājies par kāda žēlošanu – rīkojies tā, lai labi būtu tev, nevis citiem. Būs mainīgs garastāvoklis.

5

LAUVA Šodien visi paļausies uz tevi – uz taviem pleciem arī gulsies visa atbildība. Pienācīgi jātiek galā ar pienākumiem, citādāk vari noslīdēt pa kāpnītēm uz leju.

6

JAUNAVA Tavs trumpis būs šarms – ar to varēsi panākt gandrīz visu. Kad būsi nonācis grūtā situācijā, liec lietā radošumu – lai arī cik neticama liktos tāda pieeja.

7

SVARI Nēsā līdzi veiksmes simbolu, ja tev tāds ir. Tam šodien ir īpašs spēks. Veiksmi piedzīvosi biznesa lietās – tikai uzmanies ar līgumiem, tos vajag kārtīgi pārlasīt.

8

SKORPIONS Stiprākais trumpis tev būs tava pašpārliecinātība. Lai arī šodien kritīsi citiem uz nerviem, tas būs to vērts, lai sasniegtu savus mērķus.

9

STRĒLNIEKS Optimisms un atklātība tev šodien jāpatur prātā visu dienu. Atceries – kas neriskē, tas nevinnē. Un mēs visi zinām, ko no šiem tu vēlies.

10

MEŽĀZIS Ja mazliet pacietīsies, tad arī visi plāni izdosies. Novērtē sevi mazliet augstāk, kad šodien domāsi par nākotni – visam ir sava cena!

9

ŪDENSVĪRS Kāds tevi pamācīs mazliet apvaldīt sevi – ir vērts ieklausīties. Uzspīdēs diezgan liela veiksme, bet nevērības dēļ ir iespējams to palaist garām.

12

ZIVIS Jūtīgāk nekā citas dienas uztversi kritiku. Tomēr tamdēļ nevajag sastrīdēties ar citiem – ir jāprot kļūdīties un pieņemt to. Saņemies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment