16. jūnija dienas horoskops – nebaidies no jaunā!

1

AUNS Būs jāmāk šodien paciest kritika, jo cilvēkiem būs apnicis ciest klusu. Šodien viss ir jācenšas darīt tā, lai tu no tā gūtu baudu. Nekaunies no apvainojumiem!

2

VĒRSIS Tev ir jāturpina darīt lietas, kuras tu izbaudi. Ja vari šodien atbrīvoties no darba pienākumiem, tas būtu tieši laikā. Centies nekāpt cilvēkiem uz galvas!

3

DVĪŅI Ja mīlestība centīsies ietekmēt tavu brīvību, tas novedīs pie konflikta. Iegūsi ļoti vērtīgu informāciju, ja iemācīsies uzmanīgi klausīties (un noklausīties)!

4

VĒZIS Šodien nedrīksti pārpūlēties – dodies garās pastaigās, izbaudi saikni ar dabu – tikai tā tu jutīsies patiesi labi. Ļoti labi šodien spēsi koncentrēties.

5

LAUVA Ne visiem patiks tavi plāni. Nedrīksti būt pārāk kautrīgs, jo tas apdraudēs tavus plānus. Tev šodien būs vajadzīgs ieklausīties savā dziļākajā sirdsapziņā.

6

JAUNAVA Paskaties uz sevi no citas puses, būs jāveic kādas pārmaiņas. Tu varēsi šodien atpūsties un daudz ko pārdomāt – pieņem lēmumus, kas nāk par labu tev.

7

SVARI Ir svarīgi šodien nepazemot un neiegāzt citus cilvēkus, jo tas viss tev atspēlēsies. Nepievērs uzmanību citu problēmām un necenties salabot kaut ko, kas nav saistīts ar tevi.

8

SKORPIONS Pārsteigsi citus ar savu lielisko spēju rīkot pasākumus. Viss ritēs pēc plāna, ja pēkšņi tev nesāks kļūt garlaicīgi. Šodienai vajadzēs piešaut asumiņu!

9

STRĒLNIEKS Ja iesaistīsies neparastās aktivitātēs, iegūsi jaunas paziņas. Šobrīd tu ej cauri jautājumu periodam, bet atbildes nerodas. Ej un sameklē tās pats!

10

MEŽĀZIS Spēsi panest pat vissmagākās situācijas. Tev ir sevi jānovērtē, citādāk tas var vēl vairāk ietekmēt tavu pašapziņu. Viss nostāsies savās vietās, ja zināsi, kas tev ir vajadzīgs.

11

ŪDENSVĪRS Tev šodien būs nepieciešami lieli piedzīvojumi. Tikai neiesaisties lietās, kas tev nerada nekādu prieku. Šodien jādomā ir par sevi un tikai par sevi!

12

ZIVIS Tu nedrīksti spert pirmo soli, labāk nogaidi un skaties, kas notiks. Pievaldi savu temperamentu, citādāk vari aizsvilties daudz par daudz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment