16. oktobra dienas horoskops – būs pārsteigumi!

AUNS Šodien nav ieteicams iegādāties dārgas lietas, vari pārtērēties. Vispār jāseko ir līdzi tam, ko dari, jo šodien būs tāds pārgalvīgs noskaņojums.

VĒRSIS Tevi ieskaus rupja un agresīva noskaņa, tomēr tik vienkārši no tās prom netiksi. Nestrīdies ar draugiem – tas var izrādīties nopietnāk, nekā sākumā domāsi.

DVĪŅI Šodien tu sastapsi savu dzīves mīlestību – un tam nav jābūt cilvēkam. Atklāsies kāda lieta, kas īpaši silda sirdi – centies no tās šoreiz neatteikties.

VĒZIS Šodien droši varēsi izsūdzēt visas savas bēdas, tiksi uzklausīts. Tikai nevajag pārlieku uzbāzties cilvēkiem ar savām problēmām.

LAUVA Šodien vari gaidīt lielus panākumus mīlas frontē. Vienīgā problēma var būt distance no mīļotajiem cilvēkiem, ko šoreiz diemžēl nevarēsi ietekmēt.

JAUNAVA Būsi satraucies par to, vai kāds nav tev piekļuvis klāt pārāk tuvu. Romantiskās attiecības piedzīvos krīzi, tādēļ ieteicams iepriekš norūdīties.

SVARI Varēsi labi atpūsties, neviens tevi netraucēs, bet ko nu kurš uzskata par atpūtu. Cilvēki būs pret tevi laipni, tādēļ nedari neko, lai to sabojātu.

SKORPIONS Šodien tev būs jāsargā nauda – visas naudas lietas tiek apdraudētas. Tādēļ nav ieteicams veikt lielus ieguldījumus.

STRĒLNIEKS Diena, kas domāta maziem izbraukumiem. Tevi pavadīs veiksme, ko jau sen biji gaidījis. Pozitīvi cilvēki nesīs pozitīvas emocijas.

MEŽĀZIS Ir vērts labāk pievērsties tam, ko neuzskati par tik ļoti perspektīvu. Šoreiz tu diemžēl kļūdies, tādēļ centies ieklausīties savā intuīcijā.

ŪDENSVĪRS Ne visiem padodas tas, kas padodas tev, bet tāpēc nevajag būt neiecietīgam pret citiem. Uzklausi, ja kāds cenšas atvērt savu sirdi.

ZIVIS Sargā savas mantas, jo pastāv iespējamība pazaudēt ko vērtīgu. Nevērība vispār novedīs pie nepatīkamām situācijām, tādēļ centies sevi ierobežot.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Šodien ir tava diena! Ienāc un laimē to, ko tev zvaigznes sola! Reģistrējies, piedalies loterijā un saņem savu biļeti kruīzam (ceļojums ar prāmi): http://ej.uz/x4pv

Leave a Comment