Tomāti un baziliks, vīns un siers, melone un šķiņķis – produkti, kas ir gluži kā radīti viens otram, jo perfekti izceļ viens otra garšas īpatnības. Dietologi apstiprina, ka veiksmīgas dažādu produktu kombinācijas ne tikai garšo lieliski, bet arī padara daudzkārt efektīvāku pārtikā esošo vitamīnu un minerālvielu uzsūkšanos.
Saskaņā ar uztura speciālistu ieteikumiem, esam sagatavojuši sarakstu ar produktu pāriem, kuru lietošana kopā ievērojami ceļ abu produktu uzturvērtību un atvieglo to sagremošanu.
Iegaumē šos produktu pārus, ja vēlies dzīvot pēc iespējas veselīgāk un iegūt pēc iespējas vairāk no apēstās pārtikas ne tikai uzturvielu, bet arī garšas ziņā, jo šie produkti kopā arī lieliski garšo!
Lai uzzinātu, kādi ir šie produktu pāri, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- Iekš “SEB banka”, “Citadele” un ”Swedbank” no 2026.gada gaidāmas vērienīgas pārmaiņas: ”Tas ir pieņemts”
- ”Kāpēc jums virtuvē ir muzejs?” Mans franču draugs samulsa par lietām, kas Latvijā ir gandrīz katrā mājā
- Daudzi autovadītāji joprojām kļūdās ar sajūgu — vienkārši skaidroju, vai tas jāspiež, bremzējot
- Nopirku produktus uz mēnesi, bet pēc nedēļas pusi izmetu – šefpavārs atklāj kādus produktus labāk nepirkt
- Ar divām virtuves sastāvdaļām padarīsi savas orhidejas skaistākas nekā jebkad agrāk
- Kā es uzzināju īsto vistas kotlešu noslēpumu no vīramātes – tagad gatavoju tikai šādi







