17. jūnija dienas horoskops – pārstāj sevi nomelnot!

1

AUNS Gribēsi šodien iejusties cita kurpēs, izbaudīt, kā tas ir. Tev arī šāda iespēja tiks dota. Šodien atvērsies jauni apziņas slāņi, kuri parādīs, ko visu laiku esi darījis nepareizi.

2

VĒRSIS Tev visu ir jāpadara daudz skaidrāku, citādi pats stāvi it kā strupceļā. Visi nevarēs tev palīdzēt, bet tev ir jāatrod cilvēki, kuri ir gatavi atteikties no visa, lai tev palīdzētu.

3

DVĪŅI Tev kāds šodien liks ilgi gaidīt – un tā nav tava mīļākā nodarbošanās. Daudz laika gribēsies pavadīt vienatnē. Neklausies cilvēkos, kuri ir pārvērtējuši savu vērtību.

4

VĒZIS Nevajag šodien nevienam pakalpot. Mēģini saprast atšķirību starp palīdzību un situāciju, kad tevi izmanto. Nenāks par ļaunu šodien kārtīgi izkustēties.

5

LAUVA Laba diena, lai tā tiktu pavadīta ar ģimeni – vismaz vakarā. Nebūs jāuztraucas par samilzušajām problēmām, jo lieliski tās nogrūdīsi uz citu pleciem.

6

JAUNAVA Tevi šodien pārspēt nevarēs neviens mākā atpūsties. Pārliecinies, ka neviens nestāv ceļā tavai laimei un sāc kustināt kājas lēnām tajā virzienā. Neko nedrīkst sasteigt!

7

SVARI Gribēsies pavadīt laiku ar cilvēkiem, ar kuriem tas nav iespējams. Diena, kad kavēsies atmiņās un domāsi, vai esi pieņēmis pareizos lēmumus. Padomā labi!

8

SKORPIONS Paļaujies uz vecākiem cilvēkiem, jo viņi vienkārši zina labāk. Droši meties iekšā jaunās avantūrās, tas tev šodien nāks tikai par labu, jāatbrīvo prāts un ķermenis.

9

STRĒLNIEKS Neskaties uz to, kā iet citiem. Domā tikai par sevi. Ja kaut kas liekas, ka pietrūkst, tad ir jādara viss, lai šī vieta tiktu aizpildīta. Tev ir visas iespējas!

10

MEŽĀZIS Komunikācija nebūs tava stiprā puse šodien. Gribēsies visus nolikt pie vietas un pilnīgi aizmirsīsi, kas ir pieklājība. Labāk gan ir padomāt, pirms teikt ko ļoti asu.

11

ŪDENSVĪRS Šodien visam, kas ir ap tevi, ir jābūt sakārtotam, citādāk tu jutīsies pat ļoti nelāgi. Draugi vilks iekšā visādās pārgalvībās, tev ir kārtīgi jāizvērtē, ko no tā vispār drīkst darīt.

12

ZIVIS Neskaties atpakaļ, bet ej vienkārši uz priekšu. Tu nedrīksti ļaut sevi izmantot. Ja zināsi, ko esi pelnījis, tad viss lēnām sāks nostāties savās īstajās vietās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment