17 paradumi, kas padara jūsu dzīvi vēl grūtāku!

Jūs plūstat pa straumi, nevis peldat paši

Ja runa ir par darba ētiku, tad daudzi no mums vienkārši plūst pa straumei, paši nemaz necenšoties iesaistīties. Patiesībā daudz lietderīgāk un vērtīgāk ir iesaistīties pašiem. Esiet tie, kuri darbojas, nevis noskatās!

Miega trūkums

Visi šie “es strādāju vairāk un guļu mazāk kā tu” ir ļoti nevajadzīga konkurence. Cilvēkiem ir jāguļ, un tas jādara obligāti. Neskatoties ne uz ko, jūs tik un tā kādu brīdi aizmigsiet. Padariet to par pienākumu un galveno prioritāti. Izveidojiet sev ritmu un pieturieties pie tā.

Jūs sakāt vairāk negatīvo nekā pozitīvo

Pesimisms neko labu ar cilvēkiem nenodara, tikai izsūc visu enerģiju. Atrodiet pozitīvismu un koncentrējieties uz to!

Jums vienmēr “jābūt taisnībai”

Nav nekāda vajadzība dzīvot nemitīgos strīdos – vienkārši pārtrauciet to!

Jūs aizmirstat elpot un ieelpot

Tas ir tādā faktiskā nozīmē domājams – ja nevarat atslābt, atsēsties atpakaļ un ieelpot, tad runa nav tikai par to, ka esat aizņemts. Jūs knapi tiekat ar visu galā. Saņemiet sevi rokās un atgūstiet mieru!

Jūs pārbaudāt savu e-pastu ik pēc pāris sekundēm

Neviens nekur nepazudīs. Neviens negrasās mirt. Nomierinieties!

Jūs uzturā lietojat ļoti daudz cukura

Veselīgs padoms: cukurs palielina insulīna līmeni asinīs. Ja no rītiem ēdat brokastu pārslas ar cukuru, nebrīnieties, ka pirmo stundu jūtaties labi un pacilāti, bet pēc tam nevarēsiet sagaidīt, līdz atkal dosieties gulēt. Ēdiet mazāk cukura!

Jūs dzerat pārāk daudz kafijas

Ir jāmāk noteikt starpība starp brīdi, kad kafija ir nepieciešama, lai pamostos, un brīdi, kad esat pieraduši to lietot tāpat vien.

Jūs tikai strādājat, nekad neatpūšaties

Jums ir jāspēj atrast laiku ne tikai atdevei, bet arī ieguldīšanai sevī, ar šo saprotot, ka atpūta ir ne mazāk svarīga.

Jūsu draugu lokā trūkst “citādi domājošo”

Ja nemitīgi atrodaties cilvēkos, kuri diži neatšķiras no paša, jums trūkst izaugsmes un radošuma avotu. Iepazīstieties ar “citādi domājošiem”.

Jūs nesportojat

Stāvēšana vien nevar jums likt justies pacilātiem un pilniem ar enerģiju. Ķermenis ir domāts, lai to kustinātu un darbinātu. Dodiet savam ķermenim to, kam tas ir paredzēts.

Jūs nemācāties, bet balstāties uz savām prasmēm

Enerģiju vajag iegūt. Mēs to varam dabūt, ja darām to, par ko jūtamies labi. Jūs nevarat justies labi lietām, ko neesat nopelnījuši. Ieguldiet darbu un tas atmaksāsies!

Jūs cenšaties izdarīt pārāk daudz

Tā ir māksla – uzņemties tik daudz darbu, cik tiešām varat pagūt izdarīt. Nav nepieciešams saņemties visādus darbus un tad apkrauties ar tiem.

Jūs nepiekopjat pateicību

Laimīgas dzīves pamatā nav tikai tas, ko spējat sasniegt. Daudz nozīmīgāk ir tas, cik daudz spējat novērtēt. Mēģiniet katru dienu atvēlēt laiku, lai novērtētu to, kas jums jau ir.

Jūs neklausāties

Ja jūs neveltāt laiku, lai ieklausītos citos, jūs liekat viņiem justies necienītiem. Kā rezultātā viņi liks arī jums tā justies. Tas ir nebeidzamais aplis. Atvēliet laiku, lai ieklausītos arī citos.

Jūs nedarāt to, ko patiesi mīlat

Nav pats galvenais darīt to, ar ko esat apsēsti. Dariet to, ko mīlat – tādā veidā iegūstot vairāk enerģijas, lai reāli rīkotos.

Avots: themuse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment