18. maija dienas horoskops – ieelpo kārtīgi!

1

AUNS Negaidi, ka visi cilvēki priecāsies par taviem panākumiem. Būs šķēršļi, kas stāsies priekšā, bet, ja labi gribēsi, tad varēsi tos apiet bez lielas aizķeršanās.

2

VĒRSIS Šodien centies nenodot cilvēkus, jo tev pašam tas nāks par sliktu. Esi sasniedzams, jo šodien ir runājamas un darāmas ļoti nozīmīgas lietas tavai nākotnei.

3

DVĪŅI Nešauj pār strīpu ar pārsteidzīgiem secinājumiem. Ja nevari izbaudīt to, kas tev ir tagad, neatmet uzreiz ar roku – tev pie tā ir jācenšas piestrādāt, uzlabot

4

VĒZIS Esi uzmanīgs ar informāciju, ko šodien saņemsi. Nav jānotic visam, kas tev tiks pateikts. Savos plānos šodien noteikti iekļauj pašus mīļākos un tuvākos cilvēkus.

5

LAUVA Neesi tik pārliecināts par to, ka visi nostāsies tavā pusē – šoreiz būs jāpiedzīvo maza vilšanās. Ja laicīgi būsi sagatavojies, tad viss noritēs pēc plāna.

6

JAUNAVA Draudzība šodien pārbaudīs tās stiprumu. Ja pārāk daudz vēlēsies būt viens, tad arī paliksi viens, bet tas nav tas, ko vēlies. Mazāk egoisma!

7

SVARI Pārtrauc šaubīties par vienu vai otru izvēli. Ja nevari izvēlēties, tad nevajag darīt ne vienu, ne otru. Tu pats to saproti, bet jāatrod gribasspēks, lai to izdarītu.

8

SKORPIONS No attāluma jau būs jūtams tavs izmisums. Nemācēsi sakārtot domas un normāli funkcionēt, bet, ja paturēsi blakus draugus, viņi šodien būs lielākais atbalsts.

9

STRĒLNIEKS Daudz jaunu faktu, kurus līdz galam nevarēsi pārstrādāt. Nebalsties uz to, ko dzirdi, vairāk ir jāskatās uz to, ko redzi pats ar savām acīm.

10

MEŽĀZIS Jaunās iespējas mazliet aizmiglos skatu uz tavu mērķi. Pārāk daudz nevari atslābināties, jo tad vari iemigt tādā kā ziemas miegā – vairāk rosības!

11

ŪDENSVĪRS Nespried par cilvēku, pirms neesi iepazinis viņu pats. Tu nedrīksti šodien klausīties citos, tev viss jāpārbauda un jāierauga paša spēkiem.

12

ZIVIS Katrs aizrādījums šķitīs kā pārmetums. Neuztver visu tik saasināti, jo viss ir labāk, nekā tu domā. Ieturi šodien skaistu un gardu maltīti – tev tas ir vajadzīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment