18. novembra dienas horoskops – nāksies beidzot izlemt!

AUNS

 1

Diena sola interesantus, pilnīgi negaidītus notikumus. Izveidosies labs kontakts ar tiem, ar kuriem nekad necerēji tādu nodibināt.

VĒRSIS

2

Šodien liksies, ka tev klāt stāv visi svētie. Visur izspruksi sveikā cauri. Nedari neko tādu, par ko vēlāk mocīsies sirdsapziņas pārmetumos.

DVĪŅI

3

Piedzīvosi romantisku vilšanos, jo viss neiznāks tā, ka biji paredzējis. Kaut kas, kas visu laiku ir darbojies, pēkšņi pārstās to darīt.

VĒZIS

4

Būs jāsamierinās ar neērtībām mīļā miera labad. Neatmet cerības, ja kaut kas nav sanācis, kā plānots – ir jāmāk piecelties un turpināt.

LAUVA

5

Šodien tev būs neierasti pesimistisks garastāvoklis, kas būs saistīts ar nesen ievāktām ziņām. Kāds sapnis tiks palaists vējā.

JAUNAVA

6

Šī diena šķitīs gara, tā visu laiku vilksies. Tevi traucēs nevēlami cilvēki. Centies norobežoties no tiem, kuri bojā garastāvokli.

SVARI

 7

Šodien dabūsi parunāties ar kādu ļoti iedomīgu cilvēku, būs sarežģīti. Neatsaki vilinošiem piedāvājumiem, kas garantē atpūtu.

Lasi vēl: Izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

SKORPIONS

8

Šodien pieaugs tavs aktivitāšu līmenis. Gribēsi ārdīties un priecāties. Kas tad nu tev ir noticis? Kāda amora bultiņa iešāvusi?

STRĒLNIEKS

9

Šodien būs problēmas ar veselo saprātu. Pats gribēsi rīkoties, bet prāts neatļaus. Kaut kā šīs traucējošās domas ir jādabū ārā no prāta.

MEŽĀZIS

10

Negaidīta tikšanās, kas parādīs, ka pagātni tiešām bija jāpalaiž vaļā un jādara tas, ko dari tagad. Brīnišķīga atvieglojuma sajūta.

ŪDENSVĪRS

11

Šodien būsi topā pretējam dzimumam – nevarēsi vien atkauties no uzmanības. Tomēr neļauj tam aizmirst par lietām, ko esi solījis citiem.

ZIVIS

12

Šodien tava iztēle būs uzdevumu augstumos. Nekā vairāk negribēsi kā visiem pierādīt savu taisnību, kuras šoreiz tur diemžēl nemaz nebūs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment