19. aprīļa dienas horoskops – nedomā par beigām!

AUNS

Nevajag skatīties pagātnē, jo tai nav nekā jauna, ko parādīt. Šodien tiksi nostādīts izvēles priekšā, kas mazliet sajauks prātu, bet viss tomēr būs līdzsvarā.

VĒRSIS

Vairākas svarīgas lietas tev tiks uzticētas vienlaicīgi. Būs diezgan liels haoss, jo nesapratīsi, kā lai ar visu tiek galā. Saņemies, sakoncentrē prātu, tad visu būs iespējams izdarīt.

DVĪŅI

Nevajag skriet notikumiem pa priekšu. Nebūs tas labākais garastāvoklis, mazliet mocīs sirdsapziņa, bet tu labi zini, ka viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Sargi savu veselību!

VĒZIS

Centīsies sev iestāstīt lietas, kas ir pilnīgas muļķības, tomēr tās tev liks justies mazliet labāk. Nevajag līst citu darīšanās, kā arī nedrīksti izpaust citu noslēpumus, citādi tiksi iedzīts strupceļā.

LAUVA

Nezināsi, kā rīkoties būtu pareizi, tomēr šodien tev blakus būs cilvēks, kurš lēmumus spēs pieņems tavā vietā. Vienīgais, ko atliek darīt tev – uzticēties.

JAUNAVA

Vajag pievērsties tam, ko jau kādu laiku esi nolicis malā. Nedomā par pienākumiem, bet par to, kā darīšana tev sagādā prieku – tas šodien ir pats svarīgākais.

Lasi vēl: Internetu pāršalc latviešu veidotais droša interneta video. Lūk, kādas briesmas slēpjas otrpus ekrānam!

SVARI

Viss, ko darīsi ar labiem nodomiem, izdosies. Ja zināsi, ka tavā rīcībā ir kas slēpjams un nepatiess, tas tev vēlāk sagādās milzīgas galvassāpes.

SKORPIONS

Gribēsi “uzkundzēties” augstāk, nekā tu īstenībā vari. Nevajag uzburt tik lielas cerības, citādāk bēdīgais garastāvoklis, kas būs vilšanās rezultāts, būs grūti uzlabojams.

STRĒLNIEKS

Ieklausies, kā citi tev cenšas atvērt acis. Kādu laiku esi novirzījies no pareizā kursa, tādēļ būtu vērtīgi ieklausīties tajos, kuri redz, kas notiek. Nedomā, ka visu citu domas ir muļķības!

MEŽĀZIS

Šodienas panākumi būs daudz krāšņāki, nekā tu vispār biji cerējis. Varēsi atvilkt elpu, atpūsties. Velti laiku plānošanai, jo šodien tavu pienākumu starpā tas būs pats svarīgākais.

ŪDENSVĪRS

Nevarēsi saprast, ko citi no tevis gribēs. Būsi gluži kā no Mēness nokritis, jutīsies neiederīgs un nesaprasts. Vakarpusē gan garastāvoklis, gan prāta darbības spējas uzlabosies.

ZIVIS

Ja šodien centīsies būt atvērts pret cilvēkiem, saņemsi negaidītu uzmanību. Pārliecība par sevi darīs savu, tikai uzmanies, ka tā netiek jaukta ar iedomību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment