19. decembra dienas horoskops – gaidāmas patīkamas tikšanās!

1

Visur nevarēsi būt, tādēļ izvēlies sākumā tās vietas un cilvēkus, kuri ir paši svarīgākie. Nesoli to, ko nevari pildīt!

2

Liksies, ka kaut kas ir pārtrūcis, bet šai situācijai ir atpakaļceļš. Nepadodies pirmo grūtību priekšā, lai arī kā to negribētos.

3

Būs jāizvērtē vairākas varbūtības. Šoreiz lēmumu pieņemt būs ļoti grūti, mēģini saglabāt mieru un pārāk neuztraukties.

4

Kādēļ gan tev jādara tā, kā patīk citiem? Tas nav vajadzīgs – padomā par sevi. Tu esi tas, kurš valda pār šo situāciju.

5

Nevajag citiem kasīties klāt par to, kas tevi neapmierina – pašam ar to jātiek galā. Šodien par sevi būsi mazliet pārāk augstās domās.

6

Neignorē zīmes, kas liecina par pārmaiņām. Tām šoreiz ir jāsagatavojas, lai viss noritētu gludi. Apkārt šodien būs ļoti mīloši cilvēki.

7

Nevajag sevi pazaudēt, darot lietas, kas tev pašam nav pa prātam. Ieklausies draugu teiktajā – arī jokos ir daļa patiesības.

Lasi vēl: 12 slepeni padomi, kurus sniedz pasaulē laimīgākie pāri

8

Mazliet vairāk padomā par citiem, tas tev ir vajadzīgs, lai nostiprinātu pajukušas attiecības. Pašlepnums šodien neko labu nedos.

9

Pārsvarā vajadzētu koncentrēties uz pienākumiem. Bēdāšanās pie nekā laba nenovedīs, labāk ir piekrist spontāniem piedāvājumiem un mesties iekšā nezināmajā.

10

Liksies, ka pats vairs nevari sevi kontrolēt. Šodien būs nepabeigtības sajūta, arī mazliet par daudz stresa – mēģini atvilkt elpu!

11

Tev šodien apkārt būs patīkami cilvēki, no kuriem varēsi daudz mācīties. Nesastrādā muļķības, dzenoties pēc instinktiem.

12

Visiem tavā dzīvē nav vietas – izlem, kuriem tur ir jābūt. Šodien cilvēki tev vilksies klāt kā magnēti, tādēļ vakarā gribēsi pilnīgu mieru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment