19. jūnija dienas horoskops – nepakļaujies provokācijām!

1

AUNS Neturi aizdomās citus, ja tev nav nekādu pierādījumu. Nāksies mazliet pastrīdēties ar draugiem, bet tas nebūs pārāk nopietni. Pieturies pie sava viedokļa!

2

VĒRSIS Ja nebūsi šodien tik ietiepīgs un ieklausīsies tajā, kas ir sakāms citiem, viss varbūt nostāsies pareizajās vietās. Varbūt tev šīs vietas nepatiks, bet nu, vismaz…

3

DVĪŅI Daudz kas ir tāds, kam tiešām vieta ir tikai atmiņās. Nevajag vilkt gaismā pagātni, tas tev šobrīd pilnīgi nav vajadzīgs un nenāks par labu.

4

VĒZIS Runā to, ko domā, citādi šādi ilgi mocīsi sevi no iekšpuses. Visi nevar tevi darīt laimīgu, bet tev ir skaidri jāsaprot, kura patiesībā uz to ir spējīgi.

5

LAUVA Nevajag tā upurēties citu cilvēku dēļ, ir jāpadomā arī par sevi. Pārāk daudz nodarbināsi savu prātu ar domām par cilvēkiem, kuri tev patiesībā vairs neko daudz nenozīmē.

6

JAUNAVA Nonāksi pie patiesības, kuru jau meklē diezgan ilgi. Iespējamas pārmaiņas ģimenes dzīvē, sākumā tās šķitīs mazliet biedējošas, bet visu ir iespējams panest.

7

SVARI Ieklausies tajā, ko saka citi. Ja zini, ka rīkojies tikai emociju un uzmanības nepieciešamības iespējamībā, tad to, ko tagad dari, pārstāj pēc iespējas drīzāk.

8

SKORPIONS Nevajag rīkoties mirkļa iespaidā. Jā, emocijas būs ļoti sakāpinātas, bet visu ir iespējams atrisināt arī mierīgā ceļā. Noteikti nedrīksti aizsvilties!

9

STRĒLNIEKS Tev būs šodien jāpārvietojas diezgan ātri, citādi vari uz kaut ko nepaspēt. Citi aizrādīs tev par to, kā tu dzīvo, bet tu jau zini, ka tajā nav jēgas klausīties.

10

MEŽĀZIS Domā vairāk par to, kā visa šī situācija izskatīsies nākotnē. Nav jēgas domāt par šā brīža emocijām, ja ilgtermiņā nākontē no tā nekas nevar sanākt.

11

ŪDENSVĪRS Šodien ir ieteicams skaisti paēst un visu dienu pavadīt ļoti mierīgā gaisotnē. Galvenais ir nekur nesteigties un visu izdarīt līdz galam.

12

ZIVIS Viss vēl nav palaists garām. Tev ir divas rokas, tādēļ vari izdarīt vairāk, nekā esi iedomājusies. Radīsies atkal ticība patiesai mīlestībai.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment