19. maija dienas horoskops – nepārcenties!

1

AUNS Tev pašam ar sevi ir jātiek galā, savās problēmās citus cilvēkus nedrīksti iesaistīt. Ja šodien ieturēsi distanci, tad būs gaidāms ļoti priecīgs vakars.

2

VĒRSIS Nesteidzies laikam pa priekšu – viss notiks tad, kad tam jānotiek. Koncentrējies šodien uz cilvēkiem, kuri tiešām tevi atbalsta. Galvā vajag veikt kapitālo remontu.

3

DVĪŅI Nevajag nosodīt citus par to, ko viņi dara. Tev šobrīd ir jānostājas atbalstītāja pozīcijā un jācenšas darīt visu iespējamo, lai tavi mīļie cilvēki būtu laimīgi.

4

VĒZIS Ja neesi pārliecināts par savu lēmumu, tad nogaidi. Šobrīd ap tevi lido daudzi pienākumi, ar visiem galā netiksi, tādēļ šodien būs jāveic smaga izvēle.

5

LAUVA Šodien tev ir jāatpūšas – un tā pamatīgi. Mierinājumu nemeklē cilvēkos, tev var palīdzēt tikai tevis paša domas un centieni kārtīgi saņemties.

6

JAUNAVA Ja ļoti gaidīsi citu atbalstu, var nākties vilties. Labāk vienkārši darīt ierastās lietas un galvenais censties šodienā neveikt nekādas dižas pārmaiņas.

7

SVARI Gribēsi steigties, bet šobrīd tev tieši ir jāpiebremzē. Neviens tev neteiks “stop”, bet pašam ir jāsāk domāt ar galvu. Nevajag par cilvēkiem domāt sliktu.

8

SKORPIONS Novērtē to, kas tev ir. Tava skaudība var novest pie pavisam nelāgas situācijas. Nav ieteicams šodien ballēties un jautroties, tev jābūt diezgan nopietnam.

9

STRĒLNIEKS Izskati visus iespējamos variantus, nevis nostājies pie viena. Dažādas zīmes teiks priekšā, pa kuru ceļu jādodas. Galvenais ir vairāk padomāt.

10

MEŽĀZIS Nesatraucies pirms laika. Visam ir savs noteikts brīdis – centies pārāk daudz nesatraukties. Laicīgi sāc pildīt pienākumus un nekas traks nenotiks.

11

ŪDENSVĪRS Nepakļaujies tam, kas velk pie zemes. Tev ir vairāk jāpiedomā pie ceļiem, ko izvēlies. Tev vajag šobrīd celties debesīs, nevis rāpot pa zemi!

12

ZIVIS Domā par svarīgajiem cilvēkiem. Tavos spēkos ir uzturēt normālas attiecības – galvenais ir nezaudēt kontaktu un nenosodīt visus par viņu izvēlēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment