19. novembra dienas horoskops – neapstājies!

 

AUNS

1

Šodien varētu teikt, ka pilnīgi starosi. Tomēr nesapriecājies par ātru un par daudz – vēl priekšā gaidāmas kādas ķibeles

VĒRSIS

2

Šodien mēģini sevi nepārslogot, citādāk rīt vairs nevarēsi neko izdarīt. Padomus šodien jautā ģimenei – draugos neklausies.

DVĪŅI

3

Padomā, vai nav kāds, kurš visu laiku skrien tev pakaļ – varbūt ir vērts tomēr arī papūlēties no savas puses? Tā arī tu justos labāk.

VĒZIS

4

Velti šo dienu, lai izdarītu visu, kas sakrājies. Pats jutīsies labāk, ja izdarīsi visu, kas vajadzīgs. Pēc tam tikai izklaides un atpūta!

LAUVA

5

Tev nav jāuztraucas par visu pēc kārtas. Viss vienā dienā neuzkritīs uz galvas, tādēļ atslābsti. Padomā par savām finansēm!

JAUNAVA

6

Ja tev ir vajadzīga palīdzība, nekaunies to jautāt. Tev neviens no nepārmetīs un arī neatteiks. Nepārstrādājies šodien!

SVARI

7

Saliec prioritātes – tas palīdzēs izdomāt, kā rīkoties tālāk. Ja esi nonācis strupceļā, atceries, ka ir arī rītdiena, kad varēsi to salabot.

Lasi vēl: Izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

SKORPIONS

8

Visas labās lietas nenotiek uzreiz – nākas par tām pacīnīties, un šodien ir tā diena, kad tev būs jācīnās stiprāk nekā jebkad!

STRĒLNIEKS

9

Ja vēlies, lai kaut kas izdodas, nesūdzies, ka nevari to izdarīt. Un nelielies ar panākumiem, kurus vēl neesi sasniedzis!

MEŽĀZIS

10

Tev ir divas iespējas – izvēle atkarīga ir tikai no tevis. Neuztraucies tikai – tu šodien atradīsi pareizo ceļu, kas arī visu nokārtos.

ŪDENSVĪRS

11

Nesāc uzvesties kā visi – tava oriģinalitāte ir tā, kas piesaista citus. Ja to pazaudēsi, pazudīs arī tavu fanu klubs.

ZIVIS

12

Ja tev kaut kas nav īsti skaidrs, nesāc par to trakot – labāk izdari visu iespējamo, lai to noskaidrotu. Tā sev aiztaupīsi nervus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment