1997. gadā sieviete dzemdēja 7 bērnus, un viņu uzreiz pameta vīrs. Kā dzīvo sieviete ar bērniem šodien

Tomēr viņas ģimene nepalika bez sabiedrības un pat paša Amerikas prezidenta uzmanības, kurš toreiz bija Bils Klintons. Daudzbērnu ģimenei sāka palīdzēt labdarības uzņēmumi un privātie fondi, kā arī parasti līdzcilvēki.


Kenijai un viņas bērniem tika piešķirta liela māja un bezmaksas pārtikas preces. Vairākas augstskolas izteica piedāvājumu uzņemt bērnus bez maksas augstskolā pēc skolas beigšanas.

Mēs vēlamies parādīt, kā izskatās šie septiņi bērni pēc 24 gadiem.


1. Šī ir Natālija. Tā viņa izskatījās piedzimstot un vēlāk jau savā izlaidumā. Viņa sapņo kļūt par pamatskolas skolotāju. Viņa bija labākā skolniece savā klasē.


2. Bet Brendons vēlas veidot karjeru armijā.


3. Kelsija piedzima tikai 900 gramu smaga. Viņa nevar dzīvot bez dziedāšanas, tāpēc viņa sapņo kļūt par slavenu dziedātāju. Viņa dziedāja skolas korī.


4. Kenijs mācās būvniecības koledžā. Kopš bērnības viņš sapņo par arhitekta karjeru.


5. Aleksai tika diagnosticēta cerebrālā trieka. Viņa gatavojas kļūt par skolotāju. Neskatoties uz to, ka viņa izmanto īpašu ierīci staigāšanai, meitene skolā bija karsējmeiteņu komandas otrā kapteine.


6. Neitanam arī ir cerebrālā trieka. Viņš nolēma kļūt par zinātnieku. Viņš studē Datortehnoloģiju fakultātē.


7. Džoels ir jaunākais, viņš studē informātiku universitātē.


Pēc tam, kad bērni ir devušies universitātēm, Kenija jūtas vientuļi. Viņa pieradusi pie nemitīgā trokšņa, taču tagad ir kļuvis kluss un mājas darbu kļuvis daudz mazāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment