Atgriezos no dzemdību nama, bet māja bija tukša. Tik skumji un sāpīgi, ka gribējās raudāt

Meitenes, rīt izrakstīšanās. Zvaniet savai ģimenei un ieprieciniet viņus. Pastāstiet viņiem, ka drīz ar viņiem tiksies, un viņiem ir jābūt gataviem. Šo ziņu daktere mums pastāstīja no rīta, un mēs bijām priecīgas to dzirdēt.

 

Palātā atradās četras jaunas sievietes. Mēs visas dzemdējām aptuveni vienā laikā un nonācām vienā slimnīcas palātā. Pēc ārsta aiziešanas visas laimīgās jaunās māmiņas sāka zvanīt saviem mīļajiem. Tad viņas sāka runāt un dalīties savos iespaidos viens ar otru.

LASI VĒL: 1997. gadā sieviete dzemdēja 7 bērnus, un viņu uzreiz pameta vīrs. Kā dzīvo sieviete ar bērniem šodien/span>

Olita stāstīja, ka mamma jau bija visu sagatavojusi viņas un mazuļa atgriešanās no slimnīcas. Māja ir tīra un sakārtota, nav redzama ne puteklīša. Mazuļa drēbītes ir nopirktas un sagatavotas. Arī pārtika pirmajam laikam.

Linda stāstīja, ka viņas vīrs dzīvoklī veicis ģenerāltīrīšanu un viss spīdot un laistās. Sievasmāte vīram palīdzēja it visā, un viss ir gatavs sagaidīt jaundzimušo mājās. Turklāt vīramāte gatavojas klāt svētku galdu.

Dace arī lepojās, ka gaidīja viņu mājās. Vecāki ir sagatavojuši dažādus gardus ēdienus un liks tos galdā, kad sagaidīs mājās no slimnīcas meitu un mazuli.

Visas manas palātas biedrenes ar nepacietību gaidīja rītdienu, lai tiktu mājās ar jauno ģimenes locekli.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment