2. februāra dienas horoskops – esi pielaidīgāks!

AUNS

Tev ļoti būs vajadzīgs kāds cilvēks – izrādi iniciatīvu, un viss nokārtosies. Neuztraucies par izdevībām, ko palaidi garām, vietā nāks citas.

VĒRSIS

Klusībā tev būs daudz vēlēšanos, iemācies tās izteikt skaļi. Cilvēkiem nepatiks tava attieksme, tādēļ domā, kā izskaties no malas.

DVĪŅI

Nepieprasi no citiem neko – tā būs greiza rīcība. Šodien vairāk koncentrējies uz savas nākotnes kalšanu, radošas aktivitātes tieši laikā.

VĒZIS

Ja zini, ko gribi, tad aizmirsti visu un rīkojies tā, lai to dabūtu. Nav nekas traks rīkoties, balstoties uz vēlmēm, tev tas ir ļoti vajadzīgs.

LAUVA

Būs kāds cilvēks, kurš ļoti pietrūkst, bet tu pats zini situāciju. Nevajag censties nevienu aizstāt – jau praksē esi pārbaudījis, ka tas nekad nestrādā.

JAUNAVA

Ar prieku darīsi pat tās lietas, no kurām vēmiens nāk. Tā būs pareizā attieksme – tādu arī to saglabā. Priecīgas ziņas vakarā garantētas.

SVARI

Pietiks censties visiem iepatikties, tas tev nav vajadzīgs. Kaut kas ļoti jauks galvu – ja noignorēsi to, tad pašam sirdī iestāsies miers.

Lasi vēl: Zinātniski pierādīts: sākt darba dienu pirms 10:00 ir SPĪDZINĀŠANA!

SKORPIONS

Nepārmet citiem viņu instinktus – tas ir pilnīgi normāli. Negribēsi pārāk daudz cilvēku sev apkārt, tādēļ uzturies tikai tuvāko cilvēku lokā.

STRĒLNIEKS

Nemaldini citus par saviem mērķiem, tas var sagādāt nepatikšanas. Esi tu pats, šodien neizliecies par kādu citu tikai tādēļ, lai kādam iepatiktos.

MEŽĀZIS

Gribēsies daudz ko mainīt, bet ir labi tāpat. Nevajag piepūlēties nesvarīgās lietās – šodien esi mierīgs, visam pieej ar vēsu prātu.

ŪDENSVĪRS

Draugu dēļ nāksies ciest, bet to jau būsi gaidījis. Apdomā trīs reizes to, ko saki. Ir svarīgi nerunāt muļķības, jo tas citus var nokaitināt.

ZIVIS

Paliec pie saviem principiem pat tad, ja tevi kāds izaicina. Būs svarīgi saglabāt vēsu prātu ļoti saspringtā situācijā, no kuras nevarēsi izvairīties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment