2. janvāra dienas horoskops – pārāk daudz nešausti sevi!

1

AUNS Būs jāsamierinās ar vilšanos kolēģos vai tuviniekos. Kaut kas šodien noies greizi, bet tas nenozīmē, ka tev jānokar deguns! Izturību!

2

VĒRSIS Padoms no draugu puses palīdzēs tev virzīties uz priekšu. Nenoliedz darba piedāvājumus, kārtīgi apdomā visas iespējas, + un – .

3

DVĪŅI Šodien ļoti labi parādīsies tava iekšējā brīvība. Varēsi dzīvot, nepaļaujoties uz nevienu. Bet vakarā tam visam diemžēl būs jābeidzas.

4

VĒZIS Tev šodien nevajadzētu būt pārlieku aktīvam. Taupi naudu, nerīkojies spontāni. Kaut kas tajā attiecību sfērā šodien pamainīsies.

5

LAUVA Tavs optimisms un pievilcība palīdzēs izveidot noturīgas darba attiecības. Rūpīgi skaties uz pienākumiem, citādāk kaut kas noies greizi.

6

JAUNAVA Aktīvi strīdi patiesībā novedīs pie laba iznākuma. Nāksies būt pašpārliecinātai, kā arī nekasīties par pavisam nevajadzīgām lietām.

7

SVARI Sliktas ziņas vai nonākšana neērtā situācijā, kas var pēkšņi saspīlēt tavas personiskās attiecības. Atrodi kompromisus, lai viss būtu labi.

8

SKORPIONS Izvairies no nevajadzīgiem braucieniem un tikšanām. Ja nenopietni izturēsies pret veselību, tas var beigties pat ļoti slikti.

9

STRĒLNIEKS Jābūt extra-piesardzīgam visās lietās, ko šodien darīsi. Pārāk liela enerģija padarīs tevi neuzmanīgu, tādēļ būs jādomā līdzi.

10

MEŽĀZIS Šodien nāks gaismā tavi talanti, un pat sarī kļūsi optimistiskāks. Vairāk domā par cilvēkiem, kurus vari sāpināt – vairāk maiguma.

11

ŪDENSVĪRS Saspringta diena, kas nostāsies pretstatā ar tavu dzīves pārliecību. Bet tas beigu beigās tikai pārbaudīs tavu spēku un nostāju.

12

ZIVIS Gaidi šodien patīkamu pārsteigumu! Nonāksi uzmanības centrā, kas ļaus tev parādīt savu pozitīvāko pusi. Neuzsāc romantiskas attiecības!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment